Afbeelding

Infoavond over stoppen distributiecentum Eeneind-West

woensdag 8 mei 2024 19:30

De plannen voor de bouw van een mega distributiecentrum op Eeneind-West zijn nog niet gestopt. Het is de afgelopen maanden stil geweest, maar de vergunningsprocedure loopt gestaag door. 

De kans bestaat dat er over enige tijd nieuws naar buiten komt dat de bouw kan beginnen, geheel tegen de wens van de inwoners van Nuenen en Geldrop. In het verleden zijn er veel zorgen geuit over de gevolgen van de komst van dit distributiecentrum.

Informatieavond
Het burgercomité ‘DistributiecentrumNee’ houdt woensdag 8 mei een informatieavond voor raadsleden en inwoners van Nuenen. Het burgercomité bestaat uit een groep mensen met verschillende expertise, onder andere op het gebied van verkeer, recht en bestemmingsplannen. Zij volgen de ontwikkelingen en hebben een aantal inzichten in kaart gebracht die nog kansen bieden om de vergunningsaanvraag en bouw uiteindelijk te doen stoppen. 

Inwoners en raadsleden van Nuenen zijn van harte welkom bij de informatieavond. Deze vindt plaats vanaf 19.30 uur bij Smeulders Interieurgroep, Collse Heide 2 te Nuenen. Naast de informatieverstrekking vanuit het burgercomité is er ruimte voor vragen en discussie. Meld je aan door een mail te sturen naar distributiecentrumnee@gmail.com of scan de QR code.