Afbeelding

Sunny Blues Nuenen presenteert: The Detonics

zondag 28 april 2024 16:00

Zondagmiddag 28 april sluiten we het voorjaarsseizoen af met bluesband The Detonics. Deze band won in 2016 de Dutch Blues Challenge en kwam tot de halve finale in Amerika tijdens de International Blues Challenge.

De band stond op alle grote podia in Nederland en ook al eerder in Nuenen, maar hun mix van onder andere Westcoast en Chicago blues wilden we graag nog een keer terug. Vanaf 16.00 uur klinken de eerste klanken in Café Schafrath. Wil je ze al eerder horen? Hun 3 CD’s zijn te beluisteren op Spotify.

Blues’m buiten festival 19 mei
Op eerste pinksterdag is er het jaarlijkse Blues festival in het Park in Nuenen. Van 14.00 tot 20.00 uur is dit festival gratis te bezoeken. Vier bands zetten die dag hun show neer. En dat zijn Lefthand Freddy, Mojo Hand, Blind B & the Visionaires en Dirty Groundhog. 

Sunny Blues Nuenen organiseert blues-optredens in Nuenen in samenwerking met Café Schafrath. Wilt u geïnformeerd worden over de optredens, dan kunt u zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. Zie daarvoor www.sunnybluesnuenen.nl.