Afbeelding

Voorjaarsconcert Nuenens Mannenkoor

vrijdag 26 april 2024 20:15

Een van de allerlaatste activiteiten voor de sluiting van Het Klooster is het Voorjaarsconcert van het Nuenens Mannenkoor. Met een gevarieerde selectie uit ons brede repertoire bieden wij de toehoorders een luchtig concert aan op vrijdag 26 april, aanvang 20.15 uur.

Dit concert staat onder de muzikale leiding van de bekende Nuenens dirigent Tom Suters, die ons de afgelopen maanden intensief op dit concert heeft voorbereid. De begeleiding op de piano is zoals gebruikelijk in de vertrouwde handen van Jos van Erp. Na afloop van dit concert is er nog een nazit in de Broedersbar in Het Klooster.

Inhuldiging ereleden
Normaal is dit Voorjaarsconcert exclusief voorbehouden aan onze Vrienden en Vriendinnen en Sponsors. Maar meermaals zijn wij gevraagd om dit concert ook toegankelijk te maken voor anderen. En dit jaar is die belangstelling extra bijzonder, omdat tijdens dit concert de officiële inhuldiging plaats vindt van twee benoemde ereleden, te weten Cees van der Kolk en Paul Hotterbeekx. Daarom willen wij dit concert ook openstellen voor anderen die graag daarbij aanwezig willen zijn. Maar uiteraard gaan onze Vrienden en Vriendinnen en Sponsors, die ons al jarenlang trouw ondersteunen, daarbij voor. Tot 13 april hadden zij het exclusieve recht om zich gratis voor dit concert aan te melden. Vanaf nu kunnen ook ander belangstellenden een kaartje voor dit concert bestellen.

U kunt dit doen door u aan te melden voor dit concert via het e-mailadres joep5672@gmail.com onder vermelding van 26 april, postcode en huisnummer en aantal bezoekers. Heeft u niet de mogelijkheid zich via e-mail aan te melden dan kan dat ook via telefoon 06-38033670. De kosten bedragen € 15,- per kaartje en u dient de verschuldigde kosten tijdig over te maken op NL51 RABO 0148 2280 38 t.n.v. Nuenens Mannenkoor. De toegangsbewijzen liggen dan op 26 april voor u klaar bij de balie in Het Klooster. Wilt u dit concert bijwonen, wees er dan snel bij, het aantal plaatsen is beperkt. De plaatsen worden toegewezen op volgorde van aanvraag.