Afbeelding

Mantelzorgcafé

donderdag 18 april 2024 13:30 tot 15:30

Donderdag 18 april komen Mantelaar & UWassistent vertellen hoe zij mantelzorgondersteuning kunnen bieden. Dit kan overdag, ’s nachts en 24 uur per dag. 

Een zorgstudent biedt onder andere thuishulp, begeleiding naar afspraken en gezelschap voor overdag. En ook huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en maaltijden aan huis zitten in het pakket. Wil je meer weten over hoe dit werkt en wat de financieringsmogelijkheden zijn? Kom dan naar het Mantelzorgcafé op 18 april van 13.30 tot 15.30 uur in De Regenboog. Er is tevens ruime gelegenheid om elkaar als mantelzorger te ontmoeten.

Kom langs
Onder het genot van een kopje koffie of thee praten we elke derde donderdag van de maand met elkaar over zaken waar je als mantelzorger mee te maken hebt. Het kan steun bieden om mensen te ontmoeten die zich in net zo’n situatie bevinden als jij.

Aanmelden is niet nodig, loop gerust binnen als je zorgt voor een familielid, vriend of buur. Meer informatie: steunpuntmantelzorg.nuenen@levgroep.nl of bel naar het CMD: 040-2831675.