Afbeelding

Aan de wandel met de Retrodaters

donderdag 11 april 2024 20:00

De Retrodaters, u weet het toch nog wel hè, de community van gezelligheid. De plek waar je andere mensen kunt ontmoeten om bijvoorbeeld mee aan de wandel te gaan, een workshop te volgen of andere activiteiten te ondernemen.

Door: Gemma Eerdmans

Maar het kan ook de plek zijn waar je een leuke date kunt hebben en wie weet wat voor moois daaruit kan groeien. Er zijn al diverse avonden geweest waarop Retrodaters elkaar hebben ontmoet en elke keer was dat weer ongedwongen gezellig. Naast je oude, vertrouwde vriendenclub kan dit een toegevoegde waarde zijn. Afgelopen zondag 3 maart was de eerste Retrodaters-wandeling. Daar was veel belangstelling voor.

Een snert- wandeling
Dat woordje ‘snert’ was hier de verwijzing naar de erwtensoep, zoals die ook wel genoemd wordt. De wandeling was alles behalve snert. Het was prachtig weer en maar liefst 28 wandelaars liepen mee door ons mooie Nuenen en omgeving. Er ontstonden onderweg allerlei gezellige gesprekken. Men had er zin in. Bij terugkomst schoven er ook nog een handje vol niet-wandelaars aan voor de soep en de borrel.

De honderdste Retrodater
De afterparty, de soep en borrel, kreeg nog een speciaal tintje. De honderdste Retrodater werd in het zonnetje gezet. Gerard van den Boomen was de gelukkige. Hij ontving een gouden hart en een fles champagne van het voltallige vrouwelijke bestuur. 

Wil jij ook lid worden van de community, meld je gewoon aan. Stuur een mail naar retrodaters@gmail.com Samen is leuker dan alleen. Op 11 april om 20.00 uur is de stamtafel in café Schafrath. Kom ook eens langs. Je bent welkom.