Dit keer ben jij de held

Alle vrijwilligers van de Voedselbank Nuenen en Eindhoven verdienen een heerlijke Perzische maaltijd. ‘Dit keer niet de klanten van de Voedselbank, maar juist de vrijwilligers’, zeggen de Nuenenaren Mohammed Mohseni van restaurant Saffraan in Eindhoven en chef-kok Abu Bakhtari van Chefstable.
                  
05-05-2020, 12:00
Volgens hen zijn vrijwilligers in deze bizarre coronatijd de echte helden van de Voedselbank. Daarom geven ze graag iedere vrijwilliger een gratis 3-gangen menu. Donderdag en vrijdag jl. kon men dit menu ophalen bij restaurant Saffraan. Buiten was ruimte genoeg om aan alle voorwaarden van de nieuwe 1,5 meter-samenleving te voldoen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Basisschool Het Mooiste Blauw is bijna klaar

In Nuenen-West wordt de laatste hand gelegd aan het prachtige schoolgebouw, waar na de zomervakantie kinderen, ouders en medewerkers ontvangen kunnen worden.

Palliatieve geneeskunde in tijden van corona

Arts Maaike Veldhuizen: 'Geen tijd kunnen bieden om waardig te sterven...'

Koop lokaal, koop in Nuenen

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Koningsdag Nuenen

Nuenense ondernemers helpen huisartsenpraktijken met honderden mondkapjes

Na de eerste zending op 31 maart jl., heeft Gerard van Keulen (ETB van Keulen; bestuurslid van Ondernemerscontact Nuenen (OCN)), afgelopen week nogmaals een verzameling mondkapjes kunnen afleveren bij de gezamenlijke huisartsen in Nuenen.