Centrummanager Henry van Vlerken: 'Nuenen moet straks weer bruisen!'

We spreken elkaar op het verlaten terras van Comigo. De stalen antidiefstalkabel om de stoelen laat een onderlinge afstand van 1,5 meter amper toe. Lenteweer - hoezo coronacrisis? En noemt Henry zich ook crisismanager, zoals zijn Geldropse collega in het ED? 'Nee, ik voel me eigenlijk meer kansenmanager!'
                  
08-04-2020, 14:03
We troffen Henry in Parkhof, bij de opnamen voor een filmpje. Dat ging later viraal en bleek een enthousiaste oproep te zijn van een 35-tal Nuenense winkeliers aan hun dorpsgenoten om, ondanks alles, samen sterk te staan en solidair met hen te zijn. We vroegen Henry hoe de zaken er momenteel voor staan voor de 135 in het Centrummanagement verenigde ondernemingen. Lees het interview met foto van Frans Lammerts deze week in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


SeniorenSpecial in De Nuenense Krant

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Met elkaar, voor elkaar!

Koop lokaal, koop in Nuenen, bekijk hier het promotiefilmpje van Nuenense ondernemers uit Nuenen centrum.

Help lokale voedselproducenten

Lokale ondernemers hebben het moeilijk en dat het een ramp is voor chefs en restauranthouders is duidelijk. Minder zichtbaar zijn de lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca.

Geen Koningsdag dit jaar

Wat velen al dachten, is realiteit geworden. De Rijksoverheid besloot om na de eerste ingreep tegen de ontwikkeling van het coronavirus, de regels verder aan te scherpen en verbood alle evenementen tot 1 juni.