CORONAHULP: KOM IN ACTIE!

In deze coronacrisis hebben oudere en kwetsbare mensen het zwaar. Maar ook mensen die werken in de zorg, bij de politie en in supermarkten kunnen mogelijk extra hulp gebruiken, zodat hun belangrijke werk door kan gaan.
                  
30-03-2020, 21:43
Wij verzamelen alle vraag en aanbod op één plek: hulp vragen en aanbieden is gratis voor maatschappelijke organisaties en particulieren. Zo maken we de kans het grootst dat hulp gevonden wordt. Want dat is nodig. Jij doet toch ook mee? Kijk voor meer informatie op www.nlvoorelkaar.nl/coronahulp/.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Corona-hulp in Nuenen

Door de coronacrisis zijn veel kwetsbare mensen alleen thuis komen te zitten en hebben ze behoefte aan contact en praktische hulp. Er is de afgelopen weken een grote hoeveelheid aan hulpinitiatieven ontstaan. Hartverwarmend om te zien.

Corona in Guatemala ‘We hebben maatregelen nodig die de gehele bevolking beschermen’

Guatemala staat er beroerd voor. Ook daar heeft het coronavirus de kop opgestoken. Het grootste deel van de bevolking leefde al tijden in mensonwaardige omstandigheden, maar deze pandemie maakt het allemaal nog zoveel erger.

Wèttegij’t Quiz 2020 verplaatst naar 12 en 26 september

Helaas hebben de ontwikkelingen omtrent het coronavirus ons doen besluiten om de Wèttegij’t Quiz niet in april door te laten gaan. We willen de Wèttegij’t Quiz graag verplaatsen naar zaterdag 12 en zaterdag 26 september. Let op: beide data zijn op een zaterdag.

HoodHero: voor iedere held die de zorg wil helpen

Nieuw platform HoodHero brengt vrijwilligers, zorgprofessionals en zorginstellingen samen in de strijd tegen COVID-19. Via het platform vinden zorginstellingen de hulp die zij nodig hebben in deze roerige tijden.

Het is tijd voor Positiviteit

Positiviteit maakt gelukkiger en geeft een beter gevoel en welzijn. De wereld is turbulent en onzeker, er gebeurt veel op het moment wat het dagelijkse leven en de vrijheid van mensen sterk beïnvloedt.

Straatnamen

HAAGPAD