Mooie cheque voor Meedoen Nuenen

Jaarlijks organiseert het ING Nederland fonds de campagne ‘Help Nederland vooruit’. Tijdens deze campagne maken lokale initiatieven kans op een donatie van het ING Nederland fonds.
                  
25-03-2020, 14:59
Ook stichting Meedoen Nuenen was genomineerd en mocht deelnemen aan de stemronde. Tijdens deze stemronde werd de hoogte van de donatie bepaald. Van 22 januari tot en met 12 februari jl. kon heel Nederland stemmen. Cheque thuis gestuurd Zaterdag 21 maart jl. zou de uitslag van de stemronde bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op het ING-kantoor. Helaas kon deze bijeenkomst niet doorgaan vanwege de coronacrisis. In plaats daarvan kreeg het bestuur van de stichting de cheque thuis gestuurd. Rond 12.30 uur werd de cheque door een koerier van DHL overhandigd. Stichting Meedoen Nuenen heeft uiteindelijk 347 stemmen behaald en is daarmee op de vierde plek in onze regio geëindigd. Met het gewonnen bedrag kunnen weer veel mooie activiteiten georganiseerd gaan worden. Namens het bestuur van de stichting: iedereen hartelijk bedankt voor jullie stem. Stichting Meedoen Nuenen http://meedoennuenen.nl

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Dorpswerkplaats bestaat 25 jaar

Deze maand is het 25 jaar geleden dat de 'Dorpswerkplaats', in 2015 omgedoopt tot 'Hobbycentrum de Dorpswerkplaats', werd opgericht.

Beste lezers en relaties,

Meer dan ooit zijn we nu als gevolg van het coronavirus op elkaar aangewezen. We moeten elkaar ondersteunen waar maar mogelijk is. De Nuenense Krant levert daar ook een bijdrage aan.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

MAATREGELEN CORONAVIRUS Het kabinet heeft diverse maatregelen en aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Voor vragen over het coronavirus kunt u terecht bij het algemene informatienummer 0800-1351. En u kunt terecht op de website www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen. Meer informatie over de mogelijkheden kunnen ondernemers opvragen bij het adviesteam van de Kamer van Koophandel, telefoon: 0800-2117, website www.kvk.nl/coronaloket. Wat doet de gemeente Nuenen voor ondernemers en ZZP’ers? Kijk hiervoor op onze website www.nuenen.nl.

Gratis mondkapjes voor Medisch Centrum Aan de Berg

Bij de Vereniging van Eigenaren, Parkeergarage ’t Oog van Nuenen, is een ploeg van vrijwilligers actief om onder andere elke week de parkeergarage schoon te vegen.

Gezien in Nuenen tijdens de coronacrisis