Beste lezers en relaties,

Meer dan ooit zijn we nu als gevolg van het coronavirus op elkaar aangewezen. We moeten elkaar ondersteunen waar maar mogelijk is. De Nuenense Krant levert daar ook een bijdrage aan.
                  
25-03-2020, 14:51
Het coronavirus beheerst Nederland en noodzaakt tot het nemen van maatregelen die ons dagelijks leven beïnvloeden. Dat geldt ook voor ondernemers; deuren voorlopig moeten sluiten, personeel op non-actief zetten, een teruglopende of helemaal geen omzet. Ook De Nuenense Krant ontkomt niet aan het nemen van maatregelen. Wij blijven ons uiterste best doen om u wekelijks te voorzien van het actuele nieuws in Nuenen c.a. Het valt echter niet uit te sluiten dat dit de komende weken alleen op onze nieuwssite www.denuenensekrant.nl te zien zal zijn. Ook houden wij u op de hoogte via onze Facebookpagina @denuenensekrant.nl. Hoe komt u deze ‘coronatijd’ door? Het coronavirus heeft ons leven op zijn kop gezet. Veel bedrijven zijn gesloten en gaan nog sluiten. Werknemers wordt geadviseerd om vanuit huis te werken of komen werkeloos thuis te zitten. Kinderen hebben geen les op school, wie vangt ze op? De Nuenense Krant is op zoek naar uw verhaal. Hoe komt u de dagen door, heeft u tips? Kent u iemand met het coronavirus? Hoe gaat het nu met uw werk? Werkt u in de zorg en wilt u ervaringen met onze lezers delen? We vernemen het graag van u op redactie@denuenensekrant.nl. Verhalen van ondernemers De lokale middenstand heeft het moeilijk. Welke ervaringen wilt u als ondernemer delen? Laten we onze plaatselijke middenstand helpen, door in Nuenen te blijven kopen, voor zover dat kan. Maar laten we ook ouderen en mensen die ziek zijn helpen. Laten we voor elkaar klaar staan en laat onze redactie weten hoe we dat kunnen doen. We delen uw tips graag met onze lezers. Wij als lokaal en betrokken nieuwsmedium, zorgen er in deze periode graag voor dat uw onderneming zichtbaar blijft. We denken hiervoor met u mee en ondersteunen u waar mogelijk. Ook in deze onaangename situatie zijn we er voor u. Blijft uw onderneming open, heeft u een wijziging van openstelling of dienstverlening, heeft u speciale aanbiedingen? Deel uw nieuws met de lezers van De Nuenense Krant, we bieden u daarvoor aangepaste advertentietarieven. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via adverteren@denuenensekrant.nl / 06-10885854. Namens het hele team van De Nuenense Krant wens ik u allen gezondheid en wijsheid toe. Pas goed op uzelf, uw dierbaren en op de mensen om u heen. Maikel van der Heijden Hoofdredacteur

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

INFORMATIERUBRIEK 'VAN EN VOOR DE GEMEENTE'

MAATREGELEN CORONAVIRUS Het kabinet heeft diverse maatregelen en aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Voor vragen over het coronavirus kunt u terecht bij het algemene informatienummer 0800-1351. En u kunt terecht op de website www.rijksoverheid.nl/coronavirus. Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen. Meer informatie over de mogelijkheden kunnen ondernemers opvragen bij het adviesteam van de Kamer van Koophandel, telefoon: 0800-2117, website www.kvk.nl/coronaloket. Wat doet de gemeente Nuenen voor ondernemers en ZZP’ers? Kijk hiervoor op onze website www.nuenen.nl.

Gratis mondkapjes voor Medisch Centrum Aan de Berg

Bij de Vereniging van Eigenaren, Parkeergarage ’t Oog van Nuenen, is een ploeg van vrijwilligers actief om onder andere elke week de parkeergarage schoon te vegen.

Gezien in Nuenen tijdens de coronacrisis

Coronacrisis Geen problemen voor Voedselbank Nuenen

In de pers verschenen de afgelopen week alarmerende berichten van Voedselbanken in Nederland die in de problemen kwamen, omdat wegens hamsterwangedrag de toevoer vanuit supermarkten stokte. Een kleine twintig voedselbanken moesten tijdelijk hun deuren sluiten, omdat teveel vrijwilligers wegens ziekte of kwetsbaarheid wegens hoge leeftijd uitvielen of om een veilige uitgifte te kunnen organiseren.

Coronavirus uitgelegd voor kinderen

Voorkomen is beter dan genezen (= door voorzichtig te zijn, kun je problemen en ongelukken voorkomen).