Dit jaar geen Neuzelmarkt

Er is dit jaar geen Neuzelmarkt op het terrein van scouting Rudyard Kipling. Het is voor ons onvoorstelbaar dat we zo'n prachtig evenement dit jaar niet kunnen houden. Natuurlijk heeft dit ook enorme financiële gevolgen. Een groot deel van de inkomsten van de scouting is afkomstig van de Neuzelmarkt.
                  
23-03-2020, 21:29
Inmiddels is wel duidelijk dat we voor de zomer zeker niks meer kunnen organiseren. Wat er na de grote vakantie wel zou kunnen, is nog niet te overzien. We zijn wel met elkaar in gesprek en verzamelen allerlei leuke ideeën waarmee we aan de slag kunnen gaan. Wat het gaat worden, is dus voor iedereen nog een verrassing. We houden u in ieder geval op de hoogte.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Nieuws vanuit Cultuur Overdag

Première van Cultuur Avonduur uitgesteld De start van Cultuur Avonduur wordt avontuurlijker dan verwacht. Maar: eens een mooie film, altijd een mooie film. Zodra de omstandigheden het toelaten, wordt een nieuwe datum gepland voor de premièrefilm ‘A Star Is Born’.

Tijdelijk geen wandelmogelijkheden bij WSV Nuenen

U bent van ons gewend dat wij elke maand de nieuwe startplaats van de wandelingen publiceren. Door de bij u inmiddels bekende redenen, zijn groepswandelingen momenteel niet mogelijk. Wij hebben daarom besloten tot nader order alle wandelingen niet door te laten gaan.

Geen Gerwense wielerronde

De Grote Ronde van Gerwen gaat dit jaar niet door. Wielerliefhebbers kunnen de datum voor de 54e editie van dit wielerevenement al noteren: maandag 5 april, tweede paasdag 2021.

Kerkdiensten in Akkers te volgen via LON

Zoals bekend, kunnen in verband met de coronacrisis ook in Nuenen voorlopig geen kerkdiensten meer bijgewoond worden. Op verzoek van parochie Heilig Kruis gaat de LON voortaan wel rechtstreekse uitzendingen verzorgen van besloten kerkdiensten die in de kapel van de Akkers voor de broeders gehouden worden.

Bestuurslid Lucia Geus overleden

Zondag 15 maart jl. is ons bestuurslid Lucia Geus overleden. Lucia maakte sinds de zomer van 2016 deel uit van het bestuur van de Stichting Leergeld Nuenen.

‘Klokken van Hoop’

Afgelopen woensdag luidden in Nuenen de kerkklokken tussen 19.00 en 19.15 uur, als teken van hoop en troost voor alle mensen in deze coronatijd.