Nieuws vanuit Cultuur Overdag

Première van Cultuur Avonduur uitgesteld De start van Cultuur Avonduur wordt avontuurlijker dan verwacht. Maar: eens een mooie film, altijd een mooie film. Zodra de omstandigheden het toelaten, wordt een nieuwe datum gepland voor de premièrefilm ‘A Star Is Born’.
                  
23-03-2020, 21:28
Iedereen die al een kaartje voor de film had gekocht, kan het gebruiken bij de volgende filmvertoning van Cultuur Avonduur, maar desgewenst is ook het geld terug te krijgen bij Het Klooster. Concert ArteMisses op vrijdag 27 maart geannuleerd Ook het concert van ArteMisses op vrijdagmiddag 27 maart gaat niet door. In overleg met Stichting Muziek in Huis zal een nieuwe datum voor het concert worden gezocht (waarschijnlijk in het najaar). Gasten die al een toegangskaart hadden gekocht, krijgen hun geld terug. Dit kan door de kaart op werkdagen tijdens kantooruren in te wisselen aan de balie in Het Klooster. Op dit moment is het voor Cultuur Overdag niet te voorzien wanneer er weer een filmvertoning mogelijk is. Op dit moment staat voor dinsdagochtend 7 april de film ‘Can you ever forgive me?’ op de planning. Iedereen kan via deze krant, de sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) en de berichten op de website www.cultuuravonduur.nl op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Cultuur Avonduur. Op de website kan men zich ook aanmelden als volger van de website: het nieuws van Cultuur Avonduur komt dan automatisch in de mailbox.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Tijdelijk geen wandelmogelijkheden bij WSV Nuenen

U bent van ons gewend dat wij elke maand de nieuwe startplaats van de wandelingen publiceren. Door de bij u inmiddels bekende redenen, zijn groepswandelingen momenteel niet mogelijk. Wij hebben daarom besloten tot nader order alle wandelingen niet door te laten gaan.

Geen Gerwense wielerronde

De Grote Ronde van Gerwen gaat dit jaar niet door. Wielerliefhebbers kunnen de datum voor de 54e editie van dit wielerevenement al noteren: maandag 5 april, tweede paasdag 2021.

Kerkdiensten in Akkers te volgen via LON

Zoals bekend, kunnen in verband met de coronacrisis ook in Nuenen voorlopig geen kerkdiensten meer bijgewoond worden. Op verzoek van parochie Heilig Kruis gaat de LON voortaan wel rechtstreekse uitzendingen verzorgen van besloten kerkdiensten die in de kapel van de Akkers voor de broeders gehouden worden.

Bestuurslid Lucia Geus overleden

Zondag 15 maart jl. is ons bestuurslid Lucia Geus overleden. Lucia maakte sinds de zomer van 2016 deel uit van het bestuur van de Stichting Leergeld Nuenen.

‘Klokken van Hoop’

Afgelopen woensdag luidden in Nuenen de kerkklokken tussen 19.00 en 19.15 uur, als teken van hoop en troost voor alle mensen in deze coronatijd.

Elkaar helpen in barre corona-tijd

Er ontstaan spontaan initiatieven om iets voor een ander te doen in deze barre corona-tijd. Zoals acties voor eenzame ouderen, hulp bij opvang van kinderen. Jong en oud komen in actie, mede doordat ze nu thuis zitten door het coronavirus.