Tijdelijk geen wandelmogelijkheden bij WSV Nuenen

U bent van ons gewend dat wij elke maand de nieuwe startplaats van de wandelingen publiceren. Door de bij u inmiddels bekende redenen, zijn groepswandelingen momenteel niet mogelijk. Wij hebben daarom besloten tot nader order alle wandelingen niet door te laten gaan.
                  
23-03-2020, 21:26
Zodra het weer mogelijk is om verantwoord met een groep mensen te wandelen, laten wij u dit weten via dit persmedium. Voor verdere informatie, zie de website www.wsvnuenen.nl. Voor vragen kunt u mailen naar het secretariaat op secretariaat-wsv@outlook.com. WSV Nuenen wenst iedereen veel sterkte toe om de komende tijd door te komen, hopelijk in een goede gezondheid.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Geen Gerwense wielerronde

De Grote Ronde van Gerwen gaat dit jaar niet door. Wielerliefhebbers kunnen de datum voor de 54e editie van dit wielerevenement al noteren: maandag 5 april, tweede paasdag 2021.

Kerkdiensten in Akkers te volgen via LON

Zoals bekend, kunnen in verband met de coronacrisis ook in Nuenen voorlopig geen kerkdiensten meer bijgewoond worden. Op verzoek van parochie Heilig Kruis gaat de LON voortaan wel rechtstreekse uitzendingen verzorgen van besloten kerkdiensten die in de kapel van de Akkers voor de broeders gehouden worden.

Bestuurslid Lucia Geus overleden

Zondag 15 maart jl. is ons bestuurslid Lucia Geus overleden. Lucia maakte sinds de zomer van 2016 deel uit van het bestuur van de Stichting Leergeld Nuenen.

‘Klokken van Hoop’

Afgelopen woensdag luidden in Nuenen de kerkklokken tussen 19.00 en 19.15 uur, als teken van hoop en troost voor alle mensen in deze coronatijd.

Elkaar helpen in barre corona-tijd

Er ontstaan spontaan initiatieven om iets voor een ander te doen in deze barre corona-tijd. Zoals acties voor eenzame ouderen, hulp bij opvang van kinderen. Jong en oud komen in actie, mede doordat ze nu thuis zitten door het coronavirus.

Hoe kom jij deze ‘coronatijd’ door?

Het coronavirus heeft ons leven op zijn kop gezet. Veel bedrijven zijn gesloten en gaan nog sluiten. Werknemers wordt geadviseerd om vanuit huis te werken of komen thuis te zitten. Kinderen hebben geen les op school, wie vangt ze op?