De eerste echte Dwèrse Babe Bingo Avond

Hoe dwèrs gaat het worden? En hoe blond is het publiek? En wat zijn de prijzen? Daar zit toch minstens een rolkoffer tussen. Of een mooi carnavalspekske. Of een date met een oud-carnavalsprins(es) naar keuze. Nu is de keuze voor een prinses in Nuenen nog klein, maar volgend jaar zijn het er twee keer zoveel. Een kaart heb ik niet. Ik ga lekker bingowatchen. En dat is gelukt, want ik zag pas om middernacht mijn bedje.
                  
24-02-2020, 22:02
En ’t zit vol. De ResiTENTie is afgeladen. In plaats van de verwachte 75, zitten er 360 dames boven een bingokaart gebogen. Initiators Brigit Span en Marlène van Kuyk zijn al een poosje bezig om de aanwezige babes uit te leggen dat het in de eerste ronde om een horizontaal rijtje op een blauw velletje gaat. Maar de dames hebben het onwijs druk met elkaar. Lees deze week het verslag met foto’s van Elwien Bibbe in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Carnaval in Nuenen

Bekijk hier een foto-impressie van onze fotograaf Theo van Vijfeijken.

Boer Karel uit Nederwetten vindt zijn droomvrouw

Zaterdagavond 22 februari jl. was het dan zover. Boer Karel denne Beum moest kiezen tussen de drie overgebleven hunkerende, aanstaande bruiden. Zij hadden een hele poos op zijn uiteindelijke keuze moeten wachten, want al op 13 december 2019 waren Toos HelepoosHopeloos, Roos EindeloosManloos en Rientje de drie uitverkorenen van boer Karel. Dit na zijn intensieve selectie van de brieven die de boer had ontvangen op zijn oproep naar een levensgezellin.

Schôn Vrouwkes presenteren zich op kiosk-catwalk

Het is vrijdagavond, 22.00 uur. Voor de deur van Bar van Gogh maken steeds meer Schôn Vrouwkes zich op om zich, veelal in groepjes, aan den volke te gaan presenteren. Ze hebben er al een kroegentocht van een halve avond op zitten, na zich in café Ons Dorp verzameld te hebben.

Ameezing viel zeker niet in het water

Vanwege de slechte weersvoorspellingen, ging onder andere de optocht van Nuenen helaas niet door.

Optocht Gerwen

‘Uitblaozen in het Park’ op Carnavalsdinsdagmiddag

Dinsdag 25 februari is de laatste dag van Carnaval 2020, dus tijd voor de muzikanten om even lekker de laatste klanken uit hun instrument te halen.