Boer Karel uit Nederwetten vindt zijn droomvrouw

Zaterdagavond 22 februari jl. was het dan zover. Boer Karel denne Beum moest kiezen tussen de drie overgebleven hunkerende, aanstaande bruiden. Zij hadden een hele poos op zijn uiteindelijke keuze moeten wachten, want al op 13 december 2019 waren Toos HelepoosHopeloos, Roos EindeloosManloos en Rientje de drie uitverkorenen van boer Karel. Dit na zijn intensieve selectie van de brieven die de boer had ontvangen op zijn oproep naar een levensgezellin.
                  
24-02-2020, 21:50
De avond werd gezellig aanelkaar gepraat door Yvonne en Jasper, die daarvoor speciaal uit Hilversum waren gekomen. De prachtige grote en kleine dansmarietjes voerden speciaal voor deze avond verschillende keren een feestelijke dans op. De familie, vrienden en getuigen van bruid en bruidegom waren allen aanwezig om het huwelijk bij te wonen. Lees deze week het verslag met foto’s van Fenny Verberne in De Nuenense Krant.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Schôn Vrouwkes presenteren zich op kiosk-catwalk

Het is vrijdagavond, 22.00 uur. Voor de deur van Bar van Gogh maken steeds meer Schôn Vrouwkes zich op om zich, veelal in groepjes, aan den volke te gaan presenteren. Ze hebben er al een kroegentocht van een halve avond op zitten, na zich in café Ons Dorp verzameld te hebben.

Ameezing viel zeker niet in het water

Vanwege de slechte weersvoorspellingen, ging onder andere de optocht van Nuenen helaas niet door.

Optocht Gerwen

‘Uitblaozen in het Park’ op Carnavalsdinsdagmiddag

Dinsdag 25 februari is de laatste dag van Carnaval 2020, dus tijd voor de muzikanten om even lekker de laatste klanken uit hun instrument te halen.

KinderCarnaval op dinsdagmiddag in de ResiTENTie

Nee hoor, geen nieuwe locatie, maar de bekende Tienertent op het Vincent van Goghplein heet vanaf het carnaval 2019 de ResiTENTie. Op dinsdagmiddag 25 februari gaan de deuren van deze Tent op het Vincent van Goghplein om 13.00 uur voor de 24ste keer open voor het jaarlijks kindercarnaval.

Concert Carnavalesk: tent open om 12.30 uur

Net zoals de afgelopen jaren gaat de tent voor het Concert Carnavalesk, dit jaar op maandagmiddag 24 februari, niet eerder open dan 12.30 uur. Houd daar dus rekening mee, want anders staat u echt voor een dichte deur.