Ameezing viel zeker niet in het water

Vanwege de slechte weersvoorspellingen, ging onder andere de optocht van Nuenen helaas niet door.
                  
24-02-2020, 10:31
Super jammer voor al die mensen die Carnaval een warm hart toedragen, maanden bezig zijn met bouwen van de optochtwagen, het naaien van kostuums en andere zaken. Alle vrijwilligers die veel van hun vrije tijd hierin steken. Maar Nuenen liet zich niet uit het veld slaan en we maakten er met ons allen een zeer geslaagd feest van in de tent. Pauly Lenting

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Optocht Gerwen

‘Uitblaozen in het Park’ op Carnavalsdinsdagmiddag

Dinsdag 25 februari is de laatste dag van Carnaval 2020, dus tijd voor de muzikanten om even lekker de laatste klanken uit hun instrument te halen.

KinderCarnaval op dinsdagmiddag in de ResiTENTie

Nee hoor, geen nieuwe locatie, maar de bekende Tienertent op het Vincent van Goghplein heet vanaf het carnaval 2019 de ResiTENTie. Op dinsdagmiddag 25 februari gaan de deuren van deze Tent op het Vincent van Goghplein om 13.00 uur voor de 24ste keer open voor het jaarlijks kindercarnaval.

Concert Carnavalesk: tent open om 12.30 uur

Net zoals de afgelopen jaren gaat de tent voor het Concert Carnavalesk, dit jaar op maandagmiddag 24 februari, niet eerder open dan 12.30 uur. Houd daar dus rekening mee, want anders staat u echt voor een dichte deur.

Op 13 maart start een nieuw avontuur in Het Klooster

Onder de naam ‘Cultuur Avonduur’ start een groep vrijwilligers met het organiseren van culturele activiteiten in de avonduren, gewoon in Nuenen. Niet iedereen heeft immers overdag tijd (of zin) om naar een film of concert te gaan.

Schuif even aan tafel bij… Louis Bressers

De vroegere naamgeving 'Protestante Hoek' voor een deel van Nuenens centrum wordt wellicht alleen nog door originele Nuenenaren op leeftijd gekend. Louis Bressers, eerder wereldberoemd Nuenenaar geworden vanwege zijn inspanning om oorlogsburgemeester Van Rijckevorsel postuum te laten benoemen tot ereburger van onze gemeente, komt zijn verhaal vertellen over het mooie stukje oud-Nuenen rond het gemeentehuis, het van Goghkerkje, Houtrijk en de Papenvoort, oftewel de Protestante Hoek.