Liederentafel Schafrath is altijd AMEEZING!

Iedere laatste zondag van de maand is het meezingen in café Schafrath. Onder leiding van Daan en met begeleiding van Hans, wordt al zo’n 15 jaar tussen 20.30 en 22.30 uur gezongen en uiteraard ook wel wat gedronken.
                  
15-02-2020, 11:08
Iedereen heeft zo zijn favoriete lied of liedjes die in de bundel staan en die na de pauze aangevraagd kunnen worden. De liederen variëren van (oer)Hollands, Beatles, Gerard van Maasakkers, Frans en Duits en zelfs Italiaans tot DE Nuenense carnavalskraker. En zo werd ook de basis gelegd tot het Ameezing carnaval op zondag in het park. Ameezing carnaval is dit jaar op 23 februari, de laatste zondag van februari om 14.45 uur in het Park. Voor alle trouwe zangers van Liederentafel Schafrath.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Lezing over LEV-groep Nuenen bij LETS-Nuenen

Op de open ontmoetingsavond van ruilkring Lets-Nuenen (dus ook niet-leden zijn van harte welkom) zal LEV-groep Nuenen een lezing geven over wat de LEV-groep voor diensten aanbiedt.

‘Te voet door Italië’, lezing over een bijzondere reis

Ik vind eerlijk gezegd lopend van Gerwen naar de Italiaanse ijssalon van Nuenen al een hele wandeling, maar Guus Wesselink en Riet van Laake draaien hun hand (of beter gezegd hun voeten) daar niet voor om. Zo liepen ze eerder al eens van Den Bosch naar Rome. Dit keer liepen ze van Rome naar het uiterste puntje in de hak van de Italiaanse laars.

Historische beelden

Winter jaren ’70. Dat waren nog eens winters. Hier zien we de Hooidonkse beek, ofwel de Loop, in de jaren ’70. Dichtgevroren, de weilanden eromheen met sneeuw bedekt. De foto is gemaakt vanaf de brug in de Papenvoortse dijk richting Beekstraat. In de verte zien we Beekstraat 36a en 39g. In die tijd kon je nog vanuit de Beekstraat op de kerk van Gerwen zien hoe laat het was.

Versier het Narregat met een vlag tijdens carnaval

Bij CV De Narre-Kappen kunt u een leuke gevelvlag bestellen om tijdens carnaval het dorp een eensgezinde en feestelijke uitstraling te geven.