Historische beelden

Winter jaren ’70. Dat waren nog eens winters. Hier zien we de Hooidonkse beek, ofwel de Loop, in de jaren ’70. Dichtgevroren, de weilanden eromheen met sneeuw bedekt. De foto is gemaakt vanaf de brug in de Papenvoortse dijk richting Beekstraat. In de verte zien we Beekstraat 36a en 39g. In die tijd kon je nog vanuit de Beekstraat op de kerk van Gerwen zien hoe laat het was.
                  
13-02-2020, 10:40
De foto van vorige week was inderdaad Weverstraat - Mgr. Cuijtenlaan. Alle bellers, bedankt.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Versier het Narregat met een vlag tijdens carnaval

Bij CV De Narre-Kappen kunt u een leuke gevelvlag bestellen om tijdens carnaval het dorp een eensgezinde en feestelijke uitstraling te geven.

Optocht Nederwetten

Traditioneel vindt ook dit jaar op carnavalsmaandag, 24 februari, de optocht plaats in Nederwetten. Om 14.11 uur zal de kleurrijke stoet door de straten van Nederwetten trekken.

De Klippeleaters 40 jaar

Opgericht direct na de carnaval in 1980, met eerste repetities aan ’t Park, daar waar nu Hotel Auberge Vincent staat. In het begin vaste begeleidingsband van de Seniorenprins, met arrangementen van Harrie Godtschalk. Maar al gauw een eigenzinnige koers volgend, begonnen De Klippeleaters aan hun muzikale avontuur.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online