Versier het Narregat met een vlag tijdens carnaval

Bij CV De Narre-Kappen kunt u een leuke gevelvlag bestellen om tijdens carnaval het dorp een eensgezinde en feestelijke uitstraling te geven.
                  
13-02-2020, 10:39
Tijdens carnaval heet Gerwen traditiegetrouw ‘Narregat’. Het zou prachtig zijn als het dorp versierd wordt met dezelfde feestelijke kleuren. De carnavalsvereniging maakt daar dit jaar een start mee. Zo komen er onder meer kioskvlaggen aan de lantaarnpalen rond het Heuvelplein en de Gerwenseweg. De vlag bestaat uit de Brabantse rood-wit geblokte provincievlag, met daarop het wapen van Gerwen, voorzien van de openingszin van het 'Gerrewus volkslied'. Wilt u ook de Narregatter carnavalsvlag aan uw huis laten wapperen tijdens carnaval? Dat kan. De kosten bedragen € 17,50 voor de vlag. Dat is exclusief een eventuele stok, muurbeugel of montagekosten. Bestellen kan per e-mail via vlaggen@narre-kappen.nl. Geef samen meer kleur aan het Narregat, alvast bedankt.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Optocht Nederwetten

Traditioneel vindt ook dit jaar op carnavalsmaandag, 24 februari, de optocht plaats in Nederwetten. Om 14.11 uur zal de kleurrijke stoet door de straten van Nederwetten trekken.

De Klippeleaters 40 jaar

Opgericht direct na de carnaval in 1980, met eerste repetities aan ’t Park, daar waar nu Hotel Auberge Vincent staat. In het begin vaste begeleidingsband van de Seniorenprins, met arrangementen van Harrie Godtschalk. Maar al gauw een eigenzinnige koers volgend, begonnen De Klippeleaters aan hun muzikale avontuur.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Stichting KinderKampen - KIKA

Stichting KiKa (dat staat voor KinderKampen) organiseert dit jaar voor de 62ste keer de allerleukste kinderkampen voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen uit Eindhoven-Veldhoven en omstreken.