Optocht Nederwetten

Traditioneel vindt ook dit jaar op carnavalsmaandag, 24 februari, de optocht plaats in Nederwetten. Om 14.11 uur zal de kleurrijke stoet door de straten van Nederwetten trekken.
                  
13-02-2020, 10:37
Dit jaar is er voor iedere volwassen deelnemer startgeld, zowel individueel, voor duo’s, loopgroepen en wagens. Daarnaast zijn er diverse geldprijzen te winnen en is er een aanmoedigingsprijs en een publieksprijs. Wil je deelnemen aan deze optocht, dan kun je je inschrijven via de site www.cvdewetters.nl of voor de optocht tussen 12.00 en 13.00 uur in het MFA gebouw aan de Koppel te Nederwetten. Na de optocht zal er een groot carnavalsbal plaatsvinden met dj Deftige Dirk. Om 19.00 uur is de prijsuitreiking van de volwassenenoptocht. Ook voor alle kinderen die aan de optocht deelnemen, liggen leuke prijzen klaar. Deze prijsuitreiking is tijdens de kindermiddag op carnavalsdinsdag. Tot ziens in onze residentie Carpa de Fiësta.

Foto: Optocht Nederwetten 2019. Foto: Marleen Houben/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De Klippeleaters 40 jaar

Opgericht direct na de carnaval in 1980, met eerste repetities aan ’t Park, daar waar nu Hotel Auberge Vincent staat. In het begin vaste begeleidingsband van de Seniorenprins, met arrangementen van Harrie Godtschalk. Maar al gauw een eigenzinnige koers volgend, begonnen De Klippeleaters aan hun muzikale avontuur.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Stichting KinderKampen - KIKA

Stichting KiKa (dat staat voor KinderKampen) organiseert dit jaar voor de 62ste keer de allerleukste kinderkampen voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen uit Eindhoven-Veldhoven en omstreken.

ONDERHOUD BRUG KIKKERPAD

Geen vervanging wethouder Tindemans Nuenen

In goed overleg heeft de Nuenense coalitie, bestaande uit W70, CDA, GroenLinks en Natuurlijk Nuenen, besloten om geen vervanging te zoeken voor vertrekkend wethouder Tindemans. Zij stapte twee weken geleden om medische redenen op.