Stichting KinderKampen - KIKA

Stichting KiKa (dat staat voor KinderKampen) organiseert dit jaar voor de 62ste keer de allerleukste kinderkampen voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen uit Eindhoven-Veldhoven en omstreken.
                  
11-02-2020, 16:48
Op ons kampterrein in Son slapen we in tenten, beleven we spannende avonturen rondom het kampthema - en natuurlijk bij het kampvuur - en hebben we vooral heel, heel veel plezier. Voor inschrijven of meer informatie, kijk op de website www.stichtingkika.nl. Namens alle kinderen van Stichting Kika Kinderkampen danken wij u heel hartelijk voor het doneren van de emballagebonnen bij Jumbo Kernkwartier in Nuenen. Er is maar liefst € 464,65 opgehaald voor Stichting Kika Kinderkampen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


ONDERHOUD BRUG KIKKERPAD

Geen vervanging wethouder Tindemans Nuenen

In goed overleg heeft de Nuenense coalitie, bestaande uit W70, CDA, GroenLinks en Natuurlijk Nuenen, besloten om geen vervanging te zoeken voor vertrekkend wethouder Tindemans. Zij stapte twee weken geleden om medische redenen op.

Jonge Meesters | Renée Verhagen

Renée Verhagen, een 26 jarige politicoloog en oud inwoner van Nuenen, ging na haar stage publieke diplomatie op het Nederlandse Consulaat Generaal te Kaapstad, terug naar Zuid- Afrika voor haar masterscriptie-onderzoek. Middels een interactieve presentatie en paneldiscussie, neemt Renée u graag mee in haar onderzoek en ervaringen als politicoloog in Zuid-Afrika.

Knippen, plakken en versieren in Gerwen

Plastic bekers, allerlei lintjes, gekleurde glittertjes en papier. Diverse materialen waren verzameld voor de workshop ‘Vrolijke poppetjes maken’.

Hee Zingde Mee met de Lions Club voor het goede doel?

Elk jaar organiseert de Lions Club een actie om een goed doel te steunen. De laatste jaren werden daarvoor worstenbroodjes verkocht. Dat wilden ze dit jaar eens anders gaan aanpakken.