PASSION NUENEN 2020: 'IEDEREEN IS VAN DE WERELD' ALS CENTRAAL THEMA

Afgelopen woensdag werd in de repetitieruimte van het projectkoor in Het Klooster de aftrap gegeven voor Passion Nuenen 2020, een vervolg op de succesvolle eerste editie in 2018.
                  
08-02-2020, 22:31
Solisten stelden zichzelf voor aan de pers, het koor lichtte met een tekstloos lied al een tipje van de sluier op van de muzikale line up met Brassband Nuenen en combo. Hans Vervuurt, de verteller, onthulde het thema: 'Iedereen is van de wereld', in meerdere betekenissen op te vatten: van het genereus delen van de wereld met elkaar, ook met vluchtelingen, tot het 'van de wereld zijn' door smartphone-staren. De uitvoeringen zullen dit jaar in De Hongerman plaatsvinden, op 3 en 4 april. De 850 kaarten per voorstelling zijn te bestellen via www.passionnuenen.nl. Lees in onze komende editie een uitgebreidere reportage van onze verslaggever Frans Lammerts, met foto's gemaakt door onze fotograaf Theo van Vijfeijken.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Kom jij ook? Programma jeugdcarnaval Nuenen 2020 in nieuw jasje

Om het feest voor onze jongste carnavalsvierders nóg leuker te maken, hebben we het een en ander veranderd. Let dus goed op bij welke activiteiten welke kinderen welkom zijn en zorg dat je erbij bent om dit geweldige feest weer mee te vieren. Ons complete jeugdprogramma zal plaatsvinden in Het Klooster aan het Park 1 te Nuenen.

Nog maar ruim twee weken

De naaimachines ratelen, de pruiken worden ingekocht, op Facebook komen oproepjes voorbij waarin materialen gevraagd worden. Het gonst in onze mooie dorpen. Grote groepen en kleine groepen vrouwen zijn druk in de weer. De ene vindt het een moeilijk thema, de ander kan er alle kanten mee op en een derde vindt het juist lastig, omdat je er alle kanten mee op kan. Hoe dan ook, over ruim twee weken, 21 februari, is het zover: Schôn Vrouwkes Avond 2020.

Kindercarnaval zoekt vrijwilligers

Over een paar weken wordt het jaarlijkse carnaval weer gevierd. Alle carnavalsverenigingen zijn al druk in de weer en de nieuwe prinsen en prinsessen zijn inmiddels al bekend.

Kindercarnaval op het Eeneind

Kindercarnaval op het Eeneind vorig jaar was zoals gewoonlijk weer een behoorlijk volle zaal met kinderen met ouders en alleen maar lachende en blijde gezichten. De clown vermaakte de kinderen en de kinderen waren weer zichtbaar in hun sas.

Kaartverkoop DolDwèrs bij Jumbo Ton Grimberg

De laatste kaarten voor DolDwèrs, de gezelligste start van carnaval op vrijdagavond in de ResiTentie, zijn te koop bij de servicebalie van Jumbo Ton Grimberg.