De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

                  
04-02-2020, 20:24
Lees de editie van deze week bij kop Edities.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


In het kader van komende Valentijnsdag, bieden wij u als ondernemer de volgende aanbieding aan: Plaatsing van een advertentie in ons standaardformaat tegen een korting van 20% op onze gangbare prijs. Zo adverteert u al vanaf 22 Euro excl. BTW. De eventuele opmaak van uw advertentie verzorgen wij gratis. Plaatsing van de advertentie is in week 7 op onze speciale Valentijnpagina's.

Historische beelden

Onbekend. Deze foto uit de jaren ’50 - ’60 kan ik niet plaatsen. Misschien is het de Weverstraat - hoek Mgr Cuijtenlaan, maar het kan ook ergens op het Laar zijn, of nog anders. Als u het weet, graag een telefoontje. Louis Bressers, tel. 040-2833204.

Esta's van Rudyard Kipling gaan de uitdaging aan

Afgelopen zaterdag hebben de Esta's van scouting Rudyard Kipling ‘Wedden dat ik het kan’ gespeeld. Vanwege het slechte weer buiten dus deze keer een binnenprogramma, in plaats van lekker in het bos. Gelukkig heeft de scouting een prachtige blokhut met voor iedere speltak een eigen lokaal, dus een echte straf is dat ook niet.

Actiecomité ‘Opwettenseweg Veilig!’ opgericht

Bewoners aan de Opwettenseweg hebben er genoeg van: de verkeerssituatie in hun straat. Dagelijks ervaren zij zeer riskante situaties op de Opwettenseweg.

‘Wist je dat?’ VVN Nuenen informeert: Opwettenseweg

De gemeenteraad wil op de Opwettenseweg autoverkeer naar Eindhoven combineren met fietsverkeer. Hoe moet dan de weg worden ingericht? In Nederland hebben we voor een weg maar drie mogelijkheden: het is een stroomweg, een gebiedsontsluitingsweg of een erftoegangsweg. Elk van deze wegen is herkenbaar aan de manier waarop hij is aangelegd.

Ouders steunen protest leerkrachten

Op en rond de kiosk in het park verzamelden zich vanochtend, donderdag 30 januari, rond 10 uur een kleine honderd Nuenense ouders, kinderen en leerkrachten om de landelijke tweedaagse staking van PO-leraren kracht bij te zetten.