Historische beelden

Onbekend. Deze foto uit de jaren ’50 - ’60 kan ik niet plaatsen. Misschien is het de Weverstraat - hoek Mgr Cuijtenlaan, maar het kan ook ergens op het Laar zijn, of nog anders. Als u het weet, graag een telefoontje. Louis Bressers, tel. 040-2833204.
                  
04-02-2020, 11:53

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Esta's van Rudyard Kipling gaan de uitdaging aan

Afgelopen zaterdag hebben de Esta's van scouting Rudyard Kipling ‘Wedden dat ik het kan’ gespeeld. Vanwege het slechte weer buiten dus deze keer een binnenprogramma, in plaats van lekker in het bos. Gelukkig heeft de scouting een prachtige blokhut met voor iedere speltak een eigen lokaal, dus een echte straf is dat ook niet.

Actiecomité ‘Opwettenseweg Veilig!’ opgericht

Bewoners aan de Opwettenseweg hebben er genoeg van: de verkeerssituatie in hun straat. Dagelijks ervaren zij zeer riskante situaties op de Opwettenseweg.

‘Wist je dat?’ VVN Nuenen informeert: Opwettenseweg

De gemeenteraad wil op de Opwettenseweg autoverkeer naar Eindhoven combineren met fietsverkeer. Hoe moet dan de weg worden ingericht? In Nederland hebben we voor een weg maar drie mogelijkheden: het is een stroomweg, een gebiedsontsluitingsweg of een erftoegangsweg. Elk van deze wegen is herkenbaar aan de manier waarop hij is aangelegd.

Ouders steunen protest leerkrachten

Op en rond de kiosk in het park verzamelden zich vanochtend, donderdag 30 januari, rond 10 uur een kleine honderd Nuenense ouders, kinderen en leerkrachten om de landelijke tweedaagse staking van PO-leraren kracht bij te zetten.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Passion Nuenen 2020: wie worden de solisten?

Nog negen weken en dan start de tweede editie van Passion Nuenen 2020 in Sporthal De Hongerman. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om er weer een spraakmakend evenement van te maken. Dat het in ieder geval bijzonder wordt, daar zijn we zeker van.