Gerwense Boekenmarkt

Drumfanfare Jong Leven organiseert voor de zesentwintigste keer de inmiddels bekende Gerwense Boekenmarkt. Met dit jaar voor het eerst een afdeling schilderkunst, waar u prachtige schilderijen voor een prikkie kunt bemachtigen.
                  
24-01-2020, 09:17
De praktijk heeft bewezen dat de vijfentwintig voorgaande boekenmarkten in een duidelijke behoefte hebben voorzien. Welnu, boekenliefhebbers, zondag 26 januari zal deze boekenmarkt weer gehouden worden. Duizenden boeken hebben vele leden en vrijwilligers van Drumfanfare Jong Leven bijeen gezameld, van de meest uiteenlopende kwaliteit en inhoud. Vele stalletjes staan in de diverse zalen geplaatst, met daarop keurig naar genre gerangschikte boeken. Zo kunt u slagen voor kinder- en hobbyboeken, romans, detectives, religie en nog veel meer. Maar ook LP’s, CD’s en puzzels zijn er te vinden. En dit jaar voor het eerst ook schilderkunst. In de verwarmde zalen kunt u lekker rondneuzen en op uw gemak uw keuzes maken, onder het genot van een heerlijke kop koffie/thee of fris. Openingstijden: 10.00 tot 15.00 uur in D’n Heuvel 11 in Gerwen. De toegang is gratis en voor betaalbare prijzen kunt u prachtige boeken en eerder genoemde spullen kopen. De opbrengst van deze markt komt volledig ten goede aan de vereniging. Zo kunnen zij investeren in de aanschaf van nieuwe instrumenten, nieuwe uniformen en de muziekopleidingen van de jeugdleden. U bent van harte welkom. Voor meer info stuurt u een mail naar info@drumfanfarejongleven.nl.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Carnavalskledingverkoop Musicalgroep Kapsones

Zaterdag 1 februari is er van 11 tot 14 uur theaterkledingverkoop van Musicalgroep Kapsones. De verkoop is in De Dorpswerkplaats , Park 63b te Nuenen.

-advertorial- ‘Asperges aan het Veld’ - 20 mei t/m 1 juni 2020 Kom jij naar Asperges aan het veld in Nuenen?

Het genieten van asperges en Bourgondisch Brabant zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij veel liefhebbers van het witte goud loopt het water direct in de mond als ze denken aan de combinatie van asperges en wijn.

‘Wist je dat?’ VVN Nuenen informeert: Fiets en auto op één weg

Veiligheid in het verkeer is in de eerste plaats gediend met kleine snelheidsverschillen en voldoende afstand tussen de verkeersdeelnemers. Dan is er tijd om te reageren op het gedrag van de ander.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Muzikale kunst in het Van Goghkerkje

Afgelopen zondag was het een genot om aanwezig te zijn en te luisteren naar het klarinetconcert van vier professionele klarinettisten. Het Klarinetkwartet Fiato gaf een staaltje muzikale kunst weg op hun instrumenten, drie klarinetten en een basklarinet.

Startbijeenkomst Lokaal Sportakkoord

Maandagavond 20 januari jl. vond de startbijeenkomst plaats over het Lokaal Sportakkoord in Nuenen.