Muziekgroep ‘Toemaat’ in Weverkeshof

Muziekgroep ‘Toemaat’ zal voor veel mensen vertrouwd in de oren klinken. De muziek die ze ten gehore brengen, is moeilijk onder een noemer te vangen, want ze beperken zich niet tot een specifiek genre.
                  
16-01-2020, 11:27
Het best past de omschrijving: evergreens, luister- en volksmuziek uit allerlei landen, en dan in ruime zin, want ze brengen ook eigen teksten en melodieën. Ze zingen daarbij vaak meerstemmig, ook a capella en bespelen samen een groot aantal instrumenten, waaronder gitaar, viool, accordeon, contrabas, bamboefluiten, harmonica, mandoline, ukelele, slagwerk, etc. Hierdoor kunnen ze de toehoorders meevoeren naar steeds wisselende sferen, waarbij ook de humoristische noot duidelijk aanwezig is. Een optreden van ‘Toemaat’ zal u dan ook zeker niet vervelen en ze zijn altijd bereid tot het geven van een toemaat, ofwel toegift. De leden van ‘Toemaat’, met hun voornaamste instrumenten: - Anja van den Bogaart, zang, fluiten, harmonica - Wotje van den Borne, zang, gitaar, banjo - Henriëtte van Lieshout, zang, contrabas - Maaike Smagge, zang, viool - Ed Verspaandonk, zang, snaarinstrumenten, slagwerk - Corine Westerlaken, zang, accordeon Ze treden voor u op in Weverkeshof, zondag 19 januari vanaf 14.00 uur. Gratis entree.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Je huis opplussen met eenvoudige klussen

Je huis opplussen, misschien heb je er ooit al eens eerder over gehoord of misschien denk je nu dat er een typefout staat. Maar het is echt geen fout, je huis opplussen betekent het geschikt maken van je huis voor je woonbehoeften.

Dario Napoli Trio op podium met Paulus Schäfer

Gipsyjazzgitarist Paulus Schäfer heeft het Italiaanse Dario Napoli Trio uitgenodigd om samen met hem op te treden. Dit concert in de serie ‘Paulus Schäfer invites’ is dinsdagavond 28 januari in muziekcafé De Stam in Gerwen.

24ste Geldropse Tonpratersavond

Zaterdagavond 18 januari organiseren de Broakese Karnavalszotten de 24ste Geldropse Tonpratersavond in de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve in Nuenen. Regionaal bekende tonpraters zullen op deze avond bij de zotten in de ton hun buut presenteren.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

GEMEENTE NUENEN SLUIT WONING NA DRUGSVONDST

Burgemeester Houben heeft op 8 januari 2020 een woning aan Meeuwenlaan 6 voor een periode van een maand gesloten vanwege de vondst van softdrugs.