Je huis opplussen met eenvoudige klussen

Je huis opplussen, misschien heb je er ooit al eens eerder over gehoord of misschien denk je nu dat er een typefout staat. Maar het is echt geen fout, je huis opplussen betekent het geschikt maken van je huis voor je woonbehoeften.
                  
16-01-2020, 11:26
Bijvoorbeeld als je ouder wordt, kun je aanpassingen doen om op die manier zo lang mogelijk in je huis te kunnen blijven wonen. Soms zijn kleine aanpassingen al genoeg. In andere gevallen ontkom je niet aan ingrijpende en duurdere ingrepen, maar vaak kunnen kleinere activiteiten de veiligheid en het comfort in huis al verbeteren. Lezing 20 januari ‘Ouder worden in eigen huis’ uit Nuenen heeft een aantal kleine klussen op een rij gezet, die bijdragen aan je veiligheid en comfort. Deze zijn eenvoudig zelf uit te voeren, of met een beetje hulp van een handig iemand. Wil je hier meer over horen en leren, kom dan naar de lezing op maandag 20 januari om 14 uur in D’n Heuvel, Heuvel 11 te Gerwen. De lezing wordt gegeven door Ineke Schimmelpenningh, van ‘Ouder worden in je eigen huis’. Zij zal dit onderwerp bespreken en veel laten zien over het opplussen van je huis. Een interessante lezing, want wie wil er nu niet graag wat meer comfort in huis? Waarom zou je het jezelf moeilijker maken als het ook makkelijker kan door met een paar eenvoudige klussen je huis op te plussen? Deze lezing wordt georganiseerd door de WLG (Werkgroep Leefbaarheid Gerwen). De toegang is gratis en je hoeft je niet op te geven. Kijk op de website voor meer info: www.digitaal-dorpsplein-gerwen.nl. Mailadres: werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Telefoon: 06-41102625.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Dario Napoli Trio op podium met Paulus Schäfer

Gipsyjazzgitarist Paulus Schäfer heeft het Italiaanse Dario Napoli Trio uitgenodigd om samen met hem op te treden. Dit concert in de serie ‘Paulus Schäfer invites’ is dinsdagavond 28 januari in muziekcafé De Stam in Gerwen.

24ste Geldropse Tonpratersavond

Zaterdagavond 18 januari organiseren de Broakese Karnavalszotten de 24ste Geldropse Tonpratersavond in de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve in Nuenen. Regionaal bekende tonpraters zullen op deze avond bij de zotten in de ton hun buut presenteren.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

GEMEENTE NUENEN SLUIT WONING NA DRUGSVONDST

Burgemeester Houben heeft op 8 januari 2020 een woning aan Meeuwenlaan 6 voor een periode van een maand gesloten vanwege de vondst van softdrugs.

Nuenenaar Niels Verbruggen bij NK Veldrijden

De Nuenense wielrenner Niels Verbruggen heeft zondag 12 januari jl. deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Veldrijden in Rucphen. Niels reed in een veld van 60 elite/beloften-renners naar een 24ste plaats bij de categorie Beloften. Winnaar bij de Elite werd Mathieu van der Poel.