24ste Geldropse Tonpratersavond

Zaterdagavond 18 januari organiseren de Broakese Karnavalszotten de 24ste Geldropse Tonpratersavond in de tent achter Hotel Restaurant de Collse Hoeve in Nuenen. Regionaal bekende tonpraters zullen op deze avond bij de zotten in de ton hun buut presenteren.
                  
16-01-2020, 11:24
De Broakese Karnavalszotten hebben wederom tonpraters van topniveau kunnen vastleggen. Berry Knapen (Heeze), Andy Marcelissen (Raamsdonksveer), Rien van Genugten (Sint-Oedenrode), Freddy van den Elzen (Vorstenbosch), Hans Verbaarschot (Deurne) en Rien Bekkers (Olland). Mensen die bekend zijn met onder andere de Regionale- of Brabantse Kampioenschappen, weten dat bovenstaande tonpraters garant staan voor een hele avond entertainment, waarbij de lachspieren uitgeput zullen zijn bij het huiswaarts keren. Muzikale ondersteuning wordt dit jaar verzorgd door Blaaskapel het Eenoodje uit Nuenen. Toegangskaarten a € 13,- zijn nog te koop bij kantoorboekhandel Van Grinsven, Korte Kerkstraat 11 te Geldrop. Tevens zijn kaarten te bestellen via www.broakesezotten.nl. Voor meer info, www.tonpraten.nl.

Foto: Berry Knapen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

GEMEENTE NUENEN SLUIT WONING NA DRUGSVONDST

Burgemeester Houben heeft op 8 januari 2020 een woning aan Meeuwenlaan 6 voor een periode van een maand gesloten vanwege de vondst van softdrugs.

Nuenenaar Niels Verbruggen bij NK Veldrijden

De Nuenense wielrenner Niels Verbruggen heeft zondag 12 januari jl. deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Veldrijden in Rucphen. Niels reed in een veld van 60 elite/beloften-renners naar een 24ste plaats bij de categorie Beloften. Winnaar bij de Elite werd Mathieu van der Poel.

Vijf tips voor de Tuinvogeltelling

Zet de voedertafel klaar, hang de vetbol op (zonder netje) en omcirkel de datum in je agenda. Want op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari houdt Vogelbescherming Nederland weer de Nationale Tuinvogeltelling.

Meezingen voor crowdfundingsactie onderzoek naar kinderkanker

De Nuenense Marie-Louise van Kampen overleed op 1 november 2019 op 22-jarige leeftijd aan een vrij zeldzame vorm van kinderkanker, met een extra complicatie, waarvan de oorzaak nog onbekend is.