Nuenenaar Niels Verbruggen bij NK Veldrijden

De Nuenense wielrenner Niels Verbruggen heeft zondag 12 januari jl. deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Veldrijden in Rucphen. Niels reed in een veld van 60 elite/beloften-renners naar een 24ste plaats bij de categorie Beloften. Winnaar bij de Elite werd Mathieu van der Poel.
                  
14-01-2020, 12:13
Niels Verbruggen is geen profrenner, hij is amateur-wielrenner. Hij rijdt in het sponsorteam E-Power Bakker Racing, dat onder leiding staat van zijn vader Wil Verbruggen uit Nuenen. Koen van Helvoirt, ploegmaat van Niels, werd bij de Beloften 9de en Klaas Groenen van genoemde formatie werd bij de Elite 13de. Teammanager Wil Verbruggen coachte Anouk Reen bij de categorie Beloften vrouwen naar een 20ste plaats.

Foto: Nuenenaar Niels Verbruggen in actie tijdens het NK Veldrijden in Rucphen. Foto: Cees van Keulen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Vijf tips voor de Tuinvogeltelling

Zet de voedertafel klaar, hang de vetbol op (zonder netje) en omcirkel de datum in je agenda. Want op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari houdt Vogelbescherming Nederland weer de Nationale Tuinvogeltelling.

Meezingen voor crowdfundingsactie onderzoek naar kinderkanker

De Nuenense Marie-Louise van Kampen overleed op 1 november 2019 op 22-jarige leeftijd aan een vrij zeldzame vorm van kinderkanker, met een extra complicatie, waarvan de oorzaak nog onbekend is.

Natuurcursus IVN Nuenen

In het voorjaar van 2020 start IVN Nuenen met een natuurcursus, bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de natuur. Het programma omvat acht modules, waarin verschillende thema’s aan bod komen.

Muzikanten gevraagd voor orkest the Old-timers

Willie en zijn orkest the Old-timers zijn op zoek naar bugel- of trompetblazers, klarinetten en euphoniumspelers.

De Roostenzangers zoeken (project)leden

Het Eindhovens Gemengd Koor ‘De Roostenzangers’ voert in november 2020 de ‘Messiah’ van G.F. Händel uit, met medewerking van het barokorkest Florilegium Musicum en gerenommeere solisten. Voor dit concert zoekt het koor nieuwe leden en projectleden.

Mensen met kanker gezocht…

Een wat rare titel van dit bericht. Maar voor de SamenLoop voor Hoop, die op zaterdag 6 en zondag 7 juni plaatsvindt in Geldrop, zijn mensen uit de regio die ooit de diagnose kanker hebben gehad, welkom als eregasten. Dat weekend vindt namelijk de derde editie van dit 24 uur durende wandelevenement plaats.