Meezingen voor crowdfundingsactie onderzoek naar kinderkanker

De Nuenense Marie-Louise van Kampen overleed op 1 november 2019 op 22-jarige leeftijd aan een vrij zeldzame vorm van kinderkanker, met een extra complicatie, waarvan de oorzaak nog onbekend is.
                  
13-01-2020, 22:01
Tijdens haar ziekte scheef zij: ‘Ik was altijd al een erg positief persoon, maar sinds deze ziekte ben ik meer dingen gaan waarderen en sta ik een stuk positiever in het leven, omdat ik denk dat je met een goede mindset verder komt.’ Met deze positieve instelling heeft de moeder van Marie-Louise, Medea, een crowdfundingsactie opgestart. Zij gaat in mei 2021 de Ironman KIKA Extreme doen in Barcelona: 21 km hardlopen, 2 km zwemmen en 90 km wielrennen. Met deze bewonderenswaardige actie wil zij geld ophalen voor onderzoek naar kinderkanker. Mogelijkheden Lions Club Nuenen ondersteunt haar actie en organiseert een avond vol gezelligheid en meezingmomenten op bekende liederen, onder begeleiding van muziek van accordeonist Hans Bloos en ‘Vocal Groep Bubbles’. Wij organiseren dit samen met Restaurant Goesting, waar Marie-Louise een gewaardeerde collega was en nodigen je van harte uit om aan dit bijzondere, muzikale evenement deel te nemen. Je kunt daarvoor kiezen uit twee mogelijkheden: - Ticket1: 18.30 uur. Diner + meezingavond (kosten € 50,- p.p.) incl. twee consumpties - Ticket 2: 20.30 uur. Alleen meezingavond (kosten € 20,- p.p.) incl. twee consumpties. Geef je op voor deze bijzondere avond, die op zaterdag 8 februari in Restaurant Goesting gehouden wordt. Doe mee en stuur daarvoor een mail naar hezingdemee@lionsnuenen.nl. Iedereen is welkom; kom de familie van Marie-Louise ondersteunen op deze gezellige zangavond.

Foto: Marie-Louise en haar moeder Medea.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Natuurcursus IVN Nuenen

In het voorjaar van 2020 start IVN Nuenen met een natuurcursus, bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de natuur. Het programma omvat acht modules, waarin verschillende thema’s aan bod komen.

Muzikanten gevraagd voor orkest the Old-timers

Willie en zijn orkest the Old-timers zijn op zoek naar bugel- of trompetblazers, klarinetten en euphoniumspelers.

De Roostenzangers zoeken (project)leden

Het Eindhovens Gemengd Koor ‘De Roostenzangers’ voert in november 2020 de ‘Messiah’ van G.F. Händel uit, met medewerking van het barokorkest Florilegium Musicum en gerenommeere solisten. Voor dit concert zoekt het koor nieuwe leden en projectleden.

Mensen met kanker gezocht…

Een wat rare titel van dit bericht. Maar voor de SamenLoop voor Hoop, die op zaterdag 6 en zondag 7 juni plaatsvindt in Geldrop, zijn mensen uit de regio die ooit de diagnose kanker hebben gehad, welkom als eregasten. Dat weekend vindt namelijk de derde editie van dit 24 uur durende wandelevenement plaats.

Computercafé Nuenen voorjaar 2020

Na een korte onderbreking gaat op 23 januari het Computercafé van SeniorWeb en bibliotheek Nuenen weer van start met een nieuwe reeks presentaties en workshops.

Wereldburgerstage Nepal

Mijn naam is Femke Kusters en ik ben 15 jaar. Dit jaar heb ik de kans om met het Eckartcollege en de Stichting Global Exploration naar Nepal te gaan voor mijn wereldburgerstage.