Muzikanten gevraagd voor orkest the Old-timers

Willie en zijn orkest the Old-timers zijn op zoek naar bugel- of trompetblazers, klarinetten en euphoniumspelers.
                  
13-01-2020, 21:40
We repeteren donderdagmiddag van 14 tot 16 uur in gebouw LONU, Wettenseind 28 Nuenen. Kom gerust eens luisteren naar onze repetitie, waar u ons repertoire kunt bekijken. We hebben regelmatig optredens overdag en af en toe ’s avonds, vooral in zorginstellingen, in de Warande en soms ook in het buitenland. Zie ook onze website www.the-old-timers.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willie van Bakel, tel. 06-15414964 of 040-2832408.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De Roostenzangers zoeken (project)leden

Het Eindhovens Gemengd Koor ‘De Roostenzangers’ voert in november 2020 de ‘Messiah’ van G.F. Händel uit, met medewerking van het barokorkest Florilegium Musicum en gerenommeere solisten. Voor dit concert zoekt het koor nieuwe leden en projectleden.

Mensen met kanker gezocht…

Een wat rare titel van dit bericht. Maar voor de SamenLoop voor Hoop, die op zaterdag 6 en zondag 7 juni plaatsvindt in Geldrop, zijn mensen uit de regio die ooit de diagnose kanker hebben gehad, welkom als eregasten. Dat weekend vindt namelijk de derde editie van dit 24 uur durende wandelevenement plaats.

Computercafé Nuenen voorjaar 2020

Na een korte onderbreking gaat op 23 januari het Computercafé van SeniorWeb en bibliotheek Nuenen weer van start met een nieuwe reeks presentaties en workshops.

Wereldburgerstage Nepal

Mijn naam is Femke Kusters en ik ben 15 jaar. Dit jaar heb ik de kans om met het Eckartcollege en de Stichting Global Exploration naar Nepal te gaan voor mijn wereldburgerstage.

Nationale Voorleesdagen 2020

Ieder jaar vieren we in januari de Nationale Voorleesdagen, met als doel het stimuleren van voorlezen aan jonge kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Ieder jaar wordt naast het Prentenboek van het Jaar ook de Prentenboeken TopTien verkozen.

Boerenkoolweekend 2020

Daar was het weer… Het Boerenkoolweekend van de Scouting Rudyard Kipling. Met een hoofdletter ja, want al zolang als we het ons kunnen herinneren, is het Boerenkoolweekend een geweldige traditie binnen de scoutinggroep.