De Roostenzangers zoeken (project)leden

Het Eindhovens Gemengd Koor ‘De Roostenzangers’ voert in november 2020 de ‘Messiah’ van G.F. Händel uit, met medewerking van het barokorkest Florilegium Musicum en gerenommeere solisten. Voor dit concert zoekt het koor nieuwe leden en projectleden.
                  
13-01-2020, 21:39
Het koor telt op dit moment 41 leden en vijf projectleden. Voor een verbetering van de koorbalans zoekt het koor vooral (hoge) sopranen en tenoren, maar ook alten en bassen zijn welkom. De Roostenzangers repeteren iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in het Wijkcentrum Fab28, Fabritiuslaan 28 te Eindhoven. Op donderdag 16 januari is er een open repetitie om belangstellenden gelegenheid te geven vrijblijvend kennis te maken met het koor, de dirigent en ‘Messiah’. Belangstellenden worden uitgenodigd zich te melden bij het secretariaat van het koor via roostenzangersehv@gmail.com. Voor verdere informatie, https://roostenzangers.nl.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Mensen met kanker gezocht…

Een wat rare titel van dit bericht. Maar voor de SamenLoop voor Hoop, die op zaterdag 6 en zondag 7 juni plaatsvindt in Geldrop, zijn mensen uit de regio die ooit de diagnose kanker hebben gehad, welkom als eregasten. Dat weekend vindt namelijk de derde editie van dit 24 uur durende wandelevenement plaats.

Computercafé Nuenen voorjaar 2020

Na een korte onderbreking gaat op 23 januari het Computercafé van SeniorWeb en bibliotheek Nuenen weer van start met een nieuwe reeks presentaties en workshops.

Wereldburgerstage Nepal

Mijn naam is Femke Kusters en ik ben 15 jaar. Dit jaar heb ik de kans om met het Eckartcollege en de Stichting Global Exploration naar Nepal te gaan voor mijn wereldburgerstage.

Nationale Voorleesdagen 2020

Ieder jaar vieren we in januari de Nationale Voorleesdagen, met als doel het stimuleren van voorlezen aan jonge kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Ieder jaar wordt naast het Prentenboek van het Jaar ook de Prentenboeken TopTien verkozen.

Boerenkoolweekend 2020

Daar was het weer… Het Boerenkoolweekend van de Scouting Rudyard Kipling. Met een hoofdletter ja, want al zolang als we het ons kunnen herinneren, is het Boerenkoolweekend een geweldige traditie binnen de scoutinggroep.

St Jozefschool zamelt mooi bedrag in voor Tanzania

In de weken voorafgaand aan de kerstviering hadden alle leerlingen van de Sint Jozefschool vele mooie knutselwerkjes, kerstboekjes en liedjes ingestudeerd.