Young Talent Award voor Elise Vereijken van ‘DeKeukenVanElise’

Tijdens het galadiner van het OCN, afgelopen maandagavond, mochten drie jonge ondernemers met elkaar de strijd aangaan voor de Young Talent Award. Alle drie kregen ze anderhalve minuut de tijd om zich in een 'pitch' te presenteren. Dat lijkt kort, maar in die tijd kan er toch heel veel gezegd worden. Belangrijk is dan juist dat je je goed weet te profileren.
                  
07-01-2020, 17:37
Verslag van Gemma Eerdmans Foto van Theo van Vijfeijken De drie jonge ondernemers waren: Marijn Snoek van Fleetaccess; zij bieden een totaaloplossing voor het wagenpark op gebied van beveiliging. Elise Vereijken van ‘DeKeukenVanElise’. Mark Snoeijen van AXIS; een full service faciliterend bedrijf die constructies bedenkt, ontwerpt en bouwt voor (inter)nationale muziek-, sport- en bedrijfsevenementen. Winnaar werd Elise Vereijken. ‘DeKeukenVanElise’ Elise - ze is pas 27 jaar en nu al zo succesvol. ‘Het is een paar jaar geleden begonnen met koken en hapjes maken voor familie en vrienden’, vertelt Elise tijdens het galadiner. Samen met haar partner zette ze toen de volgende stap. Hun garage werd omgebouwd tot keuken en je zag haar bedrijf als het ware groeien. Een paar jaar later was het ook daar te klein geworden. Het kwam mooi uit dat ze toen het pand aan de overkant erbij konden betrekken. Nu hebben ze 140 m2 professionele keuken tot hun beschikking en drie bedrijfswagens. ‘Het heeft zeker bloed, zweet en tranen gekost, maar we zijn heel trots. We hebben een jong, enthousiast en ondernemend team!’ Haar ontwikkeling is tot nu toe stormachtig verlopen. Je kunt niet meer om haar heen. We gaan nog veel meer van Elise horen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Hans Duisters uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019

Traditiegetrouw heeft het Ondernemers Contact Nuenen (OCN) op de eerste maandagavond in het nieuwe jaar zijn gala-avond. Nieuwjaarswensen gaan dan over en weer en onder het genot van een bubbel wordt er alvast even bijgepraat.

VANUIT DE GEMEENTE: Europalaan/HOV2: beheer en nazorg in een volgende fase

In de loop van 2016 en 2017 is het project Europalaan/HOV2 afgerond en opgeleverd. Het project is tot stand gekomen met dank aan subsidie van veel instanties en in samenwerking met de regio en buurgemeente Eindhoven. Een uniek ontwerp heeft geleid tot een unieke situatie met een groen straatbeeld en zeer stil asfalt. In dit artikel leggen we uit hoe de gemeente en aannemers dat de komende jaren in stand houden.

Bijna Thuis Huis inmiddels een begrip in Nuenen

In mei 2019 opende het Bijna Thuis Huis Latesteyn aan de Pastoorsmast in Nuenen zijn deuren. Diverse gasten hebben er inmiddels al dankbaar gebruik van gemaakt. Zij gaven aan dat zij hun verblijf in het Huis, in hun laatste levensfase, als onbezorgd en zeer waardevol ervaarden.

Bcy Marques, veelzijdig kunstenaar

Bij Art Dumay zijn we 15 december jl. oude en nieuwe vrienden van van Gogh tegengekomen. Onder de nieuwe vrienden troffen we Bcy Marques, een enthousiast kunstenaar, die bezig was met nieuwe creaties. Op dat moment met Vincent van Gogh in zijn achterhoofd. Dat was voor die middag de link tussen alle artiesten en sprekers die we daar ontmoetten. In het werk waar Bcy dan mee bezig is, zien we het kleurenpalet van van Gogh terugkomen.

Bellen met d'n Burger

In de rubriek 'Bellen met d'n Burger' laten beurtelings onze politiek verslaggevers Gemma Eerdmans en Frans Lammerts burgemeester Maarten Houben aan het woord over zaken binnen zijn taakgebied die op dat moment actueel zijn. Dit om een genuanceerd beeld te schetsen van waar een burgemeester zoal mee bezig is en voor welke afwegingen hij zich gesteld ziet. De gespreksdatum, 23 december jl., leek ons een mooi moment om met hem terug- én vooruit te kijken.

Vier Koninklijke onderscheidingen uitgereikt

Zoals op veel plaatsen was er afgelopen zondag 5 januari ook in de brandweerkazerne aan het Dwerspad hier in Nuenen, een nieuwjaarsreceptie. Het was er flink druk. Er viel dan ook iets te vieren: de kantine van de kazerne was helemaal gerenoveerd en dat hadden de vrijwilligers zelf gedaan. Daar moest dus op getoost worden. Dat er die middag nog meer te vieren viel, bleek voor de nodige mensen een verrassing.