‘Calling Elvis Tribute’

                  
13-12-2019, 22:22
Nuenenaar Mark Elbers geeft op 12, 13 en 14 december een ‘Calling Elvis Tribute’ concert in Het Klooster, met een 13-koppige liveband inclusief gospelzangeressen. Onze fotograaf Theo van Vijfeijken maakte er 12 december jl. de volgende foto's.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Quiltartikelen in kerstsfeer

Gedurende de maand december is het Van Goghkerkje in kerstsfeer versierd. Dit is aanleiding om een verkoop van quiltartikelen, ook in kerstsfeer, te organiseren voor een goed doel.

Muzikale middag in de Koppelaar Nederwetten

Stichting Newest houdt vrijdag 3 januari een gezellige middag voor iedereen. Het seniorenorkest The Old-Timers uit Nuenen zorgt voor een spetterend optreden.

Kunstavond over Louise Bourgois en Anselm Kiefer

In museum Voorlinden is momenteel een overzichtstentoonstelling van Louise Bourgois, en zijn enkele wandvullende werken van Kiefer te zien.

Kerstmarkt St. Jozefschool Nederwetten

Donderdag 19 december wordt op de Sint Jozefschool in Nederwetten een speciale kerstmarkt gehouden. Op deze avond, vanaf 18.30 uur, zullen leerlingen eigengemaakte knutselwerkjes verkopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om iets lekkers te kopen.

Kerstmarkt bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats

Wij nodigen u uit om komend weekend even binnen te lopen in ons Nuenense hobbycentrum aan het Park, voor de gezellige sfeer of voor het kopen van onder andere bloemstukjes voor de kerstdagen, houten kerstbomen van groot tot klein, kerstkransen in allerlei vormen, houten speelgoed, prachtige sfeermakers voor binnen en buiten, vervaardigd door onze damestimmergroep en onze handvaardigheidsgroep.

Kerstfeest op tafel

Het is de tijd van het jaar om je huis te versieren, een boom met lichtjes, ballen en slingers. Lichtjes aan de huizen en in de voortuinen om de donkere dagen sfeervoller te maken.