Quiltartikelen in kerstsfeer

Gedurende de maand december is het Van Goghkerkje in kerstsfeer versierd. Dit is aanleiding om een verkoop van quiltartikelen, ook in kerstsfeer, te organiseren voor een goed doel.
                  
12-12-2019, 15:05
De artikelen zijn gemaakt door de Nuenense quiltgroep, die quilts maakt en weggeeft aan tehuizen in Oost-Europa. Met de opbrengst van deze kerstverkoop kan er weer materiaal voor nieuwe quilts gekocht worden. De laatste maanden heeft de quiltgroep van 25 dames hard gewerkt om van kerststoffen mooie artikelen te maken. Er worden onder andere kussens, kleedjes, tafellopers, versieringen voor in de boom en in huis, kleine wandkleden en ook een paar eenpersoonsquilts in kerstsfeer aangeboden. U bent welkom op zaterdag 14 december van 12.00 tot 16.00 uur in het Van Goghkerkje, Papenvoort 2A in Nuenen. Voor informatie kunt u terecht bij Geke Weerman, tel. 040-2837169.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Muzikale middag in de Koppelaar Nederwetten

Stichting Newest houdt vrijdag 3 januari een gezellige middag voor iedereen. Het seniorenorkest The Old-Timers uit Nuenen zorgt voor een spetterend optreden.

Kunstavond over Louise Bourgois en Anselm Kiefer

In museum Voorlinden is momenteel een overzichtstentoonstelling van Louise Bourgois, en zijn enkele wandvullende werken van Kiefer te zien.

Kerstmarkt St. Jozefschool Nederwetten

Donderdag 19 december wordt op de Sint Jozefschool in Nederwetten een speciale kerstmarkt gehouden. Op deze avond, vanaf 18.30 uur, zullen leerlingen eigengemaakte knutselwerkjes verkopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om iets lekkers te kopen.

Kerstmarkt bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats

Wij nodigen u uit om komend weekend even binnen te lopen in ons Nuenense hobbycentrum aan het Park, voor de gezellige sfeer of voor het kopen van onder andere bloemstukjes voor de kerstdagen, houten kerstbomen van groot tot klein, kerstkransen in allerlei vormen, houten speelgoed, prachtige sfeermakers voor binnen en buiten, vervaardigd door onze damestimmergroep en onze handvaardigheidsgroep.

Kerstfeest op tafel

Het is de tijd van het jaar om je huis te versieren, een boom met lichtjes, ballen en slingers. Lichtjes aan de huizen en in de voortuinen om de donkere dagen sfeervoller te maken.

Kerstconcert Neva Ensemble uit St.Petersburg

Ook nu is het opnieuw mogelijk geweest om het Neva Ensemble vlak voor Kerstmis bij ons in de H. Clemenskerk in Nuenen hun mooie winter/kerstconcert te laten verzorgen. Alle bezoekers van dit mooie concert zullen weer genieten en het concert zal wezenlijk bijdragen aan de kerstsfeer.