Thema-avond W70 over mobiliteit

Het begrip mobiliteit roept in Nuenen veel vragen op. Daarom organiseert W70 een thema-avond over dit belangrijke onderwerp.
                  
05-12-2019, 09:32
Vele vragen zullen aan de orde komen. Wat doen we aan de opstoppingen op de Smits van Oyenlaan? Is er een alternatief voor het doorgaand verkeer van en naar Lieshout, Beek en Donk en Gemert? Wat zijn de alternatieven? Wat zijn bundelroutes? Hoe verloopt de samenwerking met Eindhoven en Helmond? Wat zijn de eerste indrukken van de blauwe zone? Moeten er meer faciliteiten komen voor fietsers? Wat doen we met de ontsluiting naar de Helmondweg? Toelichting wethouder Van Brakel Een aanzet tot beleid is door de commissie Ruimte naar de gemeenteraad gestuurd. Een goed moment om de stand van zaken eens te bekijken. Wethouder Caroline van Brakel zal die avond -samen met de verkeersdeskundige van de gemeente- de huidige stand van zaken toelichten en natuurlijk vragen beantwoorden. De avond wordt gehouden op maandag 9 december om 19.30 uur in de commissiekamer van het gemeentehuis. Iedereen is welkom. Gezien het beperkte aantal plaatsen, wordt u gevraagd zich vooraf per e-mail aan te melden via secretariaat@w70.nl.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Sunny Blues Nuenen presenteert: The Goshawks

Zondagmiddag 8 december, vanaf 15.30 uur, spelen The Goshawks het dak eraf in café Schafrath. Deze bluesband staat garant voor een middag vol met afwisselende bluesstijlen: Chicago Blues, Texas Blues, Rock & Roll, Rockabilly, om er maar wat te noemen.

Op reis naar de Zuid- en de Noordpool

Bé van Gulderen heeft twee wel zeer bijzondere reizen gemaakt. Niet een reisbestemming die velen van ons gemaakt hebben. Het is natuurlijk ook wel iets heel anders dan naar de Franse binnenlanden.

Extra concert gipsyjazz in kerstsfeer in Gerwen

Maandag 23 december is de virtuoze accordeonist Dominique Paats te gast bij ‘Paulus Schäfer invites’ in Gerwen. Die dag zijn er twee gipsyjazzconcerten in kerstsfeer in muziekcafé De Stam.

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Jongerenwerk is er voor alle jongeren in Nuenen

Het was oktober 2015 dat wij in De Nuenense Krant voor het laatst de jongerenwerkers van de LEVgroep in Nuenen aan het woord lieten. Hoog tijd voor een hernieuwde kennismaking. Zij behoren immers tot de groep harde werkers die niet snel in de openbaarheid treedt, maar op de achtergrond belangrijk werk verzet. Zij zijn de belangenbehartigers voor alle jeugd tussen de 10 en 23: de vraagbaak, het luisterend oor, het steuntje in de rug op het gebied van alcohol, drugs, seksualiteit, wonen, werken, stage, school.

Inzamelactie DE-punten voor Voedselbank

Niet iedereen profiteert evenveel van een goedlopende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de Voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket.