Van Goghquiz in Vincentre Special

Heeft u de glanzende Vincentre Special nog op tafel liggen? Een magazine boordevol boeiende informatie over Museum Vincentre in Nuenen, zijn vrijwilligers en over de passies van ‘onze’ beroemde schilder Vincent van Gogh. Waarschijnlijk heeft u de wetenswaardigheden al ontdekt rond het Nuenense Van Goghhuis. En heeft u de bijzondere natuurlocaties al bekeken die Vincent hier geschilderd en getekend heeft. Wat vindt u van de prachtige, kleurrijke schilderijen van Van Gogh die in dit magazine te zien zijn?
                  
29-11-2019, 12:42
Heeft u al gelezen over het team Educatie, over het team Balie, Winkel en Horeca of over het Gidsen-team van Museum Vincentre? Misschien voelt u zich aangespoord om ook deel uit maken van deze professionele vrijwilligersorganisatie? Wacht niet en meld u aan bij Vincentre aan de Berg; een mail naar info@vgvn.nl is snel verstuurd. Of misschien een telefoontje naar 040-2839615. U kunt natuurlijk ook even binnenlopen bij Vincentre. Onze tip: doe mee aan de grote Van Goghquiz op blz. 48 en 49 in de Vincentre Special. De twintig vragen zijn niet allemaal even gemakkelijk, maar uiteindelijk moet het lukken. U kunt uw antwoorden tot 31 december a.s. insturen naar het bovenstaande mailadres. Succes! De Vincentre Special is een samenwerkingsproject van Vincentre en De Nuenense Krant. Wie de Special niet ontvangen heeft, kan deze afhalen in het Vincentre. Er is nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Bekijk de VincentreSpecial online via www.denuenensekrant.nl/Edities/ - Week 47-2019.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Fietsverlichtingscontroles ‘Ik Val Op’ in Nuenen

Fietsverlichting is essentieel om zelf goed te kunnen zien én om gezien te worden door anderen. Fietsers zonder verlichting geven andere verkeersdeelnemers vaak een onveilig gevoel.

Werk mee aan het verspreiden van het nieuws in Nuenen c.a.!

Ben jij de gemotiveerde bezorger/bezorgster die De Nuenense Krant wekelijks in een bepaalde wijk in Nuenen, Gerwen, Nederwetten of Eeneind gaat bezorgen? Meld je dan nu aan!

Black Friday bij De Nuenense Krant 21% BTW, WEG ERMEE

Reserveer vandaag, vrijdag 29 november 2019, per mail uw advertentieplaatsing voor in De Nuenense Krant week 49, 50 en 51 2019. Plaatsing in 1, 2 of alle 3 de weken.

Optreden Zingerij Dwarsgetuigd in Cacaofabriek Helmond

Zondag 8 december wordt om 13.30 uur de hartverwarmende film Fisherman’s Friends vertoond in de Cacaofabriek in Helmond. Daarna volgt een optreden van shantykoor Zingerij Dwarsgetuigd uit Nuenen.

Naar het museum met WLG

Het is koud buiten en dan is fietsen en wandelen een stuk minder aantrekkelijk. Daarom organiseert WLG jaarlijks een aantal museumbezoeken in de winter. Dit keer wordt er gestart met een bezoek op 6 december aan het klompenmuseum Best.

Merain kerstconcert: ‘A Celtic & Colourful Christmas’

Geniet in het sfeervolle Van Goghkerkje van de mooiste kerstmuziek uit onder andere Ierland, Duitsland, Bulgarije, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én dit jaar ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi.