Fietsverlichtingscontroles ‘Ik Val Op’ in Nuenen

Fietsverlichting is essentieel om zelf goed te kunnen zien én om gezien te worden door anderen. Fietsers zonder verlichting geven andere verkeersdeelnemers vaak een onveilig gevoel.
                  
29-11-2019, 12:36
Naast verlichtings- en reflectiecontroles op de Nuenense scholen, houdt VVN afdeling Nuenen, met medewerking van de Nuenense Fietsersbond en Wielershop Rubino, voor iedereen een gratis controle van de fietsen bij Winkelcentrum Kernkwartier op zaterdag 30 november en bij het Parkhof/Parkstraat op zaterdag 7 december. Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u hier uw fiets gratis laten controleren op werkende verlichting en reflectie. Waar mogelijk zullen wij uw fiets repareren. Meer informatie over deze actie vindt u op https://vvn.nl/ik-val-op Zie ook de Nuenense site: https://vvn.nl/in-je-buurt/noord-brabant/nuenen. Voor vragen, stuur een e-mail naar vvn.nuenen@onsnet.nu.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Werk mee aan het verspreiden van het nieuws in Nuenen c.a.!

Ben jij de gemotiveerde bezorger/bezorgster die De Nuenense Krant wekelijks in een bepaalde wijk in Nuenen, Gerwen, Nederwetten of Eeneind gaat bezorgen? Meld je dan nu aan!

Black Friday bij De Nuenense Krant 21% BTW, WEG ERMEE

Reserveer vandaag, vrijdag 29 november 2019, per mail uw advertentieplaatsing voor in De Nuenense Krant week 49, 50 en 51 2019. Plaatsing in 1, 2 of alle 3 de weken.

Optreden Zingerij Dwarsgetuigd in Cacaofabriek Helmond

Zondag 8 december wordt om 13.30 uur de hartverwarmende film Fisherman’s Friends vertoond in de Cacaofabriek in Helmond. Daarna volgt een optreden van shantykoor Zingerij Dwarsgetuigd uit Nuenen.

Naar het museum met WLG

Het is koud buiten en dan is fietsen en wandelen een stuk minder aantrekkelijk. Daarom organiseert WLG jaarlijks een aantal museumbezoeken in de winter. Dit keer wordt er gestart met een bezoek op 6 december aan het klompenmuseum Best.

Merain kerstconcert: ‘A Celtic & Colourful Christmas’

Geniet in het sfeervolle Van Goghkerkje van de mooiste kerstmuziek uit onder andere Ierland, Duitsland, Bulgarije, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én dit jaar ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi.

Landschapswandeling Papenvoortse Heide

Donderdagmiddag 5 december organiseert IVN Nuenen voor belangstellenden een landschapswandeling van 2,5 uur naar de Papenvoortse Heide.