Werk mee aan het verspreiden van het nieuws in Nuenen c.a.!

Ben jij de gemotiveerde bezorger/bezorgster die De Nuenense Krant wekelijks in een bepaalde wijk in Nuenen, Gerwen, Nederwetten of Eeneind gaat bezorgen? Meld je dan nu aan!
                  
29-11-2019, 11:45
Wij zijn als De Nuenense Krant ontzettend blij met en trots op onze bezorgers. Elke woensdag/donderdag zorgen zij er toch maar weer voor dat op alle adressen in Nuenen c.a. De Nuenense Krant in de bus valt. Zonder hen kunnen wij niet bestaan en daarom zoeken wij continu naar de beste bezorgers. Heb jij op woensdag/donderdag tijd en ben je op zoek naar een bijverdienste? Dan past het bezorgen van De Nuenense Krant bij jou! We zijn op zoek naar bezorgers ter vervanging. Wij bieden: • Prima verdiensten met extra’s • Een wijk bij jou in de buurt Wat moet je doen? • Op woensdag, met uitloop naar donderdag, De Nuenense Krant bezorgen. • Een wijk bezorg je in ca. 2-3 uur (afhankelijk van de grootte en bebouwing) Wie zoeken wij? • Jongens en meisjes vanaf de leeftijd van 13 jaar • Gepensioneerden en ouderen zijn ook zeer welkom Ontvang de hoogste bezorgvergoeding in Nuenen c.a.! EN 20 Euro startbonus na 8 weken goed bezorgen EN startpremie van Euro 7,50 Ook bezorgers van andere huis-aan-huisbladen zijn van harte welkom. Dus als je al een huis-aan-huiskrant bezorgt in Nuenen c.a., staat het je vrij om nog een huis-aan-huiskrant te gaan bezorgen in Nuenen c.a. Meld je direct aan voor een wijk in jouw buurt of neem voor meer informatie contact op met De Nuenense Krant, tel. 06-22085250 of via: info@denuenensekrant.nl.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Black Friday bij De Nuenense Krant 21% BTW, WEG ERMEE

Reserveer vandaag, vrijdag 29 november 2019, per mail uw advertentieplaatsing voor in De Nuenense Krant week 49, 50 en 51 2019. Plaatsing in 1, 2 of alle 3 de weken.

Optreden Zingerij Dwarsgetuigd in Cacaofabriek Helmond

Zondag 8 december wordt om 13.30 uur de hartverwarmende film Fisherman’s Friends vertoond in de Cacaofabriek in Helmond. Daarna volgt een optreden van shantykoor Zingerij Dwarsgetuigd uit Nuenen.

Naar het museum met WLG

Het is koud buiten en dan is fietsen en wandelen een stuk minder aantrekkelijk. Daarom organiseert WLG jaarlijks een aantal museumbezoeken in de winter. Dit keer wordt er gestart met een bezoek op 6 december aan het klompenmuseum Best.

Merain kerstconcert: ‘A Celtic & Colourful Christmas’

Geniet in het sfeervolle Van Goghkerkje van de mooiste kerstmuziek uit onder andere Ierland, Duitsland, Bulgarije, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én dit jaar ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi.

Landschapswandeling Papenvoortse Heide

Donderdagmiddag 5 december organiseert IVN Nuenen voor belangstellenden een landschapswandeling van 2,5 uur naar de Papenvoortse Heide.

Kom in de stemming met het Just Us Kerstconcert ‘An a capella Christmas’

Just Us brengt zaterdag 21 december om 20.15 uur een gevarieerd Kerstconcert in Het Klooster. ‘Bij eerdere concerten in Het Klooster werden we altijd warm onthaald door een volle zaal en stonden we lekker dicht op het publiek.’ Met enkel de stem als instrument, perfect a capella gezongen, gaat Just Us u weer beroeren. Dit concert grijpt aan, nodigt uit en zindert nog lang na.