Black Friday bij De Nuenense Krant 21% BTW, WEG ERMEE

Reserveer vandaag, vrijdag 29 november 2019, per mail uw advertentieplaatsing voor in De Nuenense Krant week 49, 50 en 51 2019. Plaatsing in 1, 2 of alle 3 de weken.
                  
29-11-2019, 10:32
Advertentie formaat 103 x 50 mm voor € 44,63 Advertentie formaat 103 x 103 mm voor € 85,95 Advertentie formaat 103 x 157 mm voor € 126,45 Advertentie formaat kwart pagina voor € 194,21 Advertentie formaat halve pagina voor € 362,81 Advertentie formaat hele pagina voor € 659,50 Advertentie uiteraard in full colour, prijs per plaatsing, excl. BTW. Eventuele opmaak van de advertentie is gratis. Graag ontvangen wij uw reservering via adverteren@denuenensekrant.nl of tel. 06-10885854. U bent uiteraard ook welkom om de overige mogelijkheden van adverteren samen met ons te bespreken. Informeer daarnaast naar de mogelijkheid om ook het nieuws en activiteiten van uw bedrijf in De Nuenense Krant te plaatsen en online op de nieuwssite van Nuenen. Ook uw folder kunnen wij voor u verspreiden met De Nuenense Krant. 'De Nuenense Krant, de krant die u boeit' De Nuenense Krant 06-10885854 adverteren@denuenensekrant.nl www.denuenensekrant.nl

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Optreden Zingerij Dwarsgetuigd in Cacaofabriek Helmond

Zondag 8 december wordt om 13.30 uur de hartverwarmende film Fisherman’s Friends vertoond in de Cacaofabriek in Helmond. Daarna volgt een optreden van shantykoor Zingerij Dwarsgetuigd uit Nuenen.

Naar het museum met WLG

Het is koud buiten en dan is fietsen en wandelen een stuk minder aantrekkelijk. Daarom organiseert WLG jaarlijks een aantal museumbezoeken in de winter. Dit keer wordt er gestart met een bezoek op 6 december aan het klompenmuseum Best.

Merain kerstconcert: ‘A Celtic & Colourful Christmas’

Geniet in het sfeervolle Van Goghkerkje van de mooiste kerstmuziek uit onder andere Ierland, Duitsland, Bulgarije, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én dit jaar ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi.

Landschapswandeling Papenvoortse Heide

Donderdagmiddag 5 december organiseert IVN Nuenen voor belangstellenden een landschapswandeling van 2,5 uur naar de Papenvoortse Heide.

Kom in de stemming met het Just Us Kerstconcert ‘An a capella Christmas’

Just Us brengt zaterdag 21 december om 20.15 uur een gevarieerd Kerstconcert in Het Klooster. ‘Bij eerdere concerten in Het Klooster werden we altijd warm onthaald door een volle zaal en stonden we lekker dicht op het publiek.’ Met enkel de stem als instrument, perfect a capella gezongen, gaat Just Us u weer beroeren. Dit concert grijpt aan, nodigt uit en zindert nog lang na.

Jazz van drie tot zes

Na het geweldige optreden van dixielandband ‘His Masters Noise’, is het nu de beurt aan het Bommels Jazz Combo, om op zondagmiddag 1 december een swingende middag te verzorgen in het paviljoen van Strandbad Enode, Enodedreef 3 in Nuenen.