-advertorial- Fontys Arts Fair 29 en 30 november

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november vindt de Fontys Arts Fair plaats bij Kunsthandel Art Dumay in Nuenen. Tijdens deze Fontys Arts Fair worden BKR kunstwerken uit de Fontys kunstcollectie, uit de jaren ‘60, ’70 en ’80 voor verkoop aangeboden. Fontys wil hiermee dit gedeelte van haar kunstcollectie ontsluiten en een nieuwe plaats geven bij liefhebbers.
                  
28-11-2019, 12:22
Inspirerend programma Naast de verkoop van kunst is er een inspirerend programma met optredens van verschillende studenten van Hogeschool voor de Kunsten. Fontys Hogeschool voor de Kunsten toont hiermee haar veelzijdige karakter. Het drietal Positive Vibrations trakteert het publiek op pop- en reggaenummers, Wouter van Weert een aanstormend talent, wil met zijn Nederlandstalige Indiefolk de mensen moed inspreken, en voor de liefhebber van verhalende liedjes treedt songwriter Lennert Klaui op. Met zijn gitaarspel en zang neemt hij het publiek graag mee op een muzikale reis. Namens de dansacademie zullen derdejaars studenten Clara en Annelien het publiek trakteren op een duo dans. Als slot zal er tijdens de gehele Fontys Arts Fair een performance gehouden worden door het theatercollectief Motjheu. Met een sterk beeldend karakter en een dosis humor zult u de Fontys Arts Fair met een glimlach verlaten. Opbrengst voor het ondersteunen van jong talent Naast het bekijken en het kopen van kunst - voor bedragen tussen de € 30,- en € 350,- - komt de opbrengst van de Fontys Arts Fair geheel ten goede aan de ondersteuning van jong talent. De Fontys Arts Fair wordt mede door de studenten van de Academie voor Beeldende Vorming (ABV) van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten georganiseerd. Voor en door studenten Alle beschikbare werken zijn gefotografeerd en beschreven in een praktische website, die geheel is opgezet en geconstrueerd door ABV studenten. Een overzicht van het aanbod is te vinden op de website www.fontysartsfair.nl. De openingstijden van de Fontys Arts Fair zijn: vrijdag 29 november van 11 tot 17 uur en zaterdag 30 november van 10 tot 17 uur, Art Dumay, Cockeveld 4 te Nuenen.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Palwasha Banai presenteerde haar boek 'Demonen overwonnen'

Ze waren er allemaal, afgelopen maandagavond in de Regenboog: velen van haar familieleden, landgenoten die óók Afghanistan ontvluchtten, en de vele Nuenenaren die Palwasha Banai geholpen hebben, haar levensverhaal-tot-nu op papier te krijgen. Het kerkgebouw was beneden tot de laatste plaats bezet voor een feestelijk gebeuren, met toespraken, interviews, gedichten, een videoboodschap en muziek. En met na afloop een drankje en Afghaanse hapjes.

Lindespelers brengen Geluk in hoofdletters

Als ik na de voorstelling afgeschminkt de theaterzaal uitloop naar het plein, hoor ik iemand roepen: ‘Daar heb je die kwal!’, gevolgd door opnieuw applaus. ‘Maar ik heb wel met je te doen’, voegt iemand er aan toe. Dat compliment blijft het langste hangen.

Nieuw jeugdtrio CV De Narre-Kappen Jeugdprins Rafiki, Hofdame Sarabi & Adjudant Mufasa

Na afscheid te hebben genomen van Jeugdprinses Amazing, Hofdame Fabulous en Adjudant Excellent, hebben we op spectaculaire wijze het nieuwe jeugdtrio van 2020 gepresenteerd aan het publiek. Het thema voor jeugdcarnaval 2020 zal zijn: ‘Jungle’.

Prins Consilium zwaait de scepter over De Narre-Kappen in Gerwen in 2020

CV de Narre-Kappen presenteerde afgelopen zaterdag 23 november hun nieuwe prins carnaval tijdens het prinsenbal. Prins Consilium gaat vanaf nu samen met zijn adjudanten Venditore en Auxilio de ‘carnavalskar’ trekken voor De Narre-Kappen in Gerwen.

IVN Herfstwandeling door het Nuenens Broek

Zondag 24 november was een prachtige herfstdag. En dat kwam goed uit, want het IVN had een middagwandeling gepland door een van de pareltjes van Nuenen, namelijk het Nuenens Broek.