Weverkeshof is weer Sinterklaashof

Sinterklaas heeft weer zijn intrek genomen in Weverkeshof, dat gedurende zijn verblijf ‘Sinterklaashof’ heet. De Sint en Hoofdpiet hebben daar ieder hun eigen slaapkamer en de andere Pieten hun werkruimte, voor het inpakken van cadeautjes.
                  
19-11-2019, 12:18
De stal van Ozosnel is te bekijken en er is een vaste Sinterklaastentoonstelling. Helaas is Ozosnel niet aanwezig, omdat het paard niet over de brug van de Hooydonkse Beek durft te lopen, in verband met zijn watervrees. Aanwezigheid Sinterklaas Sinterklaas is iedere woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur aanwezig. Een rustig bezoekmoment met de allerkleinsten is maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. 5 December om 16.00 uur sluiten wij ons Sinterklaasfeest af. Op donderdag 28 november is Sinterklaashof voor het publiek gesloten; dan vieren er kinderen met een meervoudige beperking, samen met de Stichting Shamajo, hun Sinterklaasfeestje. Openingstijden Maandag, 14.30 tot 17.00 uur Dinsdag, 14.30 tot 17.00 uur Woensdag, 12.00 tot 17.00 uur Donderdag, 14.30 tot 17.00 uur Vrijdag, 12.00 tot 17.00 uur Zaterdag en zondag, 10.00 tot 17.00 uur Brieven aan Sinterklaas Sinterklaashof Postbus 368 5670 AJ Nuenen Voor 1 december versturen en vergeet niet de postzegel voor antwoord in de enveloppe te doen. Tot ziens op Sinterklaashof!

Foto: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Coole hoogheden Raod van Zatterdag

Zondag 17 november jl. is met een spectaculaire act de nieuwe prins van de Raod van Zatterdag bekend gemaakt. Eerst is natuurlijk op gepaste jungle-wijze afscheid genomen van prins Parade en adjudant Junior en werden zij bedankt voor een mooi carnavalsjaar.

Bellen met d'n Burger

In de rubriek 'Bellen met d'n Burger' laten beurtelings onze politiek verslaggevers Gemma Eerdmans en Frans Lammerts burgemeester Maarten Houben aan het woord over zaken binnen zijn taakgebied die op dat moment actueel zijn. Dit om een genuanceerd beeld te schetsen van waar een burgemeester zoal mee bezig is en voor welke afwegingen hij zich gesteld ziet. Deze week in De Nuenense Krant: de 'visie op Nuenen c.a.' met het oog op de toekomstbestendigheid van de gemeente, door het college geschreven in opdracht van de raad.

‘Wist je dat?’ VVN Nuenen informeert: Zeven kilometer te hard

Bijna ieder van ons wordt wel eens geflitst. En nogal vaak met maar een kleine overschrijding van de maximumsnelheid. In 2018 kregen 650.000 mensen in Nederland een boete voor 4 kilometer per uur te hard rijden, binnen de bebouwde kom.

Eerste exemplaar Vincentre Special feestelijk gepresenteerd

In aanwezigheid van een 80-tal genodigden werd afgelopen maandag in het Vincentre het eerste exemplaar van de Vincentre Special overhandigd aan wethouder Ralf Stultiëns. Deze prachtig uitgevoerde, 56 pagina's tellende glossy, is het product van een vruchtbare samenwerking tussen De Nuenense Krant-uitgever Van der Heijden en het Vincentre. U krijgt hem deze week met De Nuenense Krant bezorgd.

Pieter Fitters Jaarconcert van het Nuenens Mannenkoor

Zaterdag 16 november jl. vond in de theaterzaal in Het Klooster het inmiddels traditionele Jaarconcert van het Nuenens Mannenkoor plaats, genoemd naar een van de oprichters en eerste voorzitter van het koor. Inmiddels ook traditioneel is, dat het Nuenens Mannenkoor zich tijdens dat jaar laat bijstaan door een ander koor of een andere band.

En het is… PRINSES FEMME!

Traditiegetrouw op de eerste vrijdag na de elfde van d’n elfde, vond 15 november jl. in Het Klooster het Dwèrsdebuut van de Dwèrsklippels plaats. Voor de tweede keer in het bestaan van de vereniging zal een dame de carnavalskar trekken: Femke Arts. Daarbij ondersteund door ‘haar drie mannen’ Harry Smulders, manlief Jan Arts en Remco van den Bogaard. Hun motto: Let’s pronk!