Black Friday: Super koopjesdag

Woensdag 27 november in De Nuenense Krant: Black Friday: Super koopjesdag.
                  
11-11-2019, 15:48
Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun inkopen voor de kerst. Winkeliers bieden op deze dag namelijk hun producten aan met flinke kortingen. Voor de meeste van deze producten geldt dat ze de rest van het jaar niet meer goedkoper worden aangeboden. Voor consumenten is het dan ook een mooie gelegenheid om gebruik te maken van interessante deals en aanbiedingen die Black Friday te bieden heeft. Zo ook in Nederland en dit jaar op vrijdag 29 november. U kunt in deze Black Friday opmaak uw aanbiedingen in de picture zetten door middel van advertentie(s) en/of een advertorial. Wij bieden u dit voordelig aan en uiteraard in full colour. De advertorial prijs en vormgeving advertentie kunnen we samen bespreken. ACTIES - Advertentie formaat 50 x 50 mm voor € 22,00 - Advertentie formaat 103 x 50 mm voor € 39,50 - Advertentie formaat 50 x 103 mm voor € 39,50 - Advertentie formaat 103 x 103 mm voor € 75,00 - Advertentie formaat 1/4e pagina voor € 150,00 Prijzen excl. BTW. Prijs voor een halve en hele pagina op aanvraag. Samen kunnen we er voor u een mooie extra omzet van gaan maken. Graag ontvangen wij uw reservering via adverteren@denuenensekrant.nl of tel. 06-10885854. Graag ontvangen wij uw kopij en advertenties voor plaatsing in week 48, uiterlijk dinsdag 26 november, 12 uur. Eventuele opmaak van de advertentie is gratis. U bent uiteraard ook welkom om de overige mogelijkheden van adverteren samen met ons te bespreken. Informeer daarnaast naar de mogelijkheid om ook het nieuws en activiteiten van uw bedrijf in De Nuenense Krant te plaatsen en online op de nieuwssite van Nuenen. Ook uw folder kunnen wij voor u verspreiden met De Nuenense Krant. 'De Nuenense Krant, de krant die u boeit' De Nuenense Krant 06-10885854 adverteren@denuenensekrant.nl www.denuenensekrant.nl

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Club Sam luidt de noodklok

Club Sam, de unieke activiteitenclub uit Nuenen voor gehandicapte kinderen en jongeren, kampt met een zwaar tekort aan vrijwilligers.

Meet and greet met Roy Donders in tuincentrum Coppelmans

Historische beelden

Ontvang de hoogste bezorgvergoeding in Nuenen c.a.

Verse wafels

Muzikaal optreden van de Bloe Noots

Zondag 10 november verzorgt Muziekgezelschap De Bloe Noots uit Sterksel een gratis optreden voor bewoners en overige inwoners van Nuenen in Gasterij Jo van Dijkhof. Van 14.30 tot 17.00 uur spelen zij hun eigentijdse muzikale repertoire. Hiermee geven zij gehoor aan de oproep van bewonerscommissie Jo van Dijkhof om de oude muziekzondagmiddagen weer nieuw leven in te blazen.