EEN-NA-LAATSTE HINTS

                  
06-11-2019, 12:59

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Ben dur bij in ons Narregat: wie wor ut? (4)

De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Secretariaat voor Sinterklaaspost weer geopend

Nu al een brief schrijven aan Sinterklaas, dat kan. Zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland, dit jaar in Apeldoorn.

Kindcentrum Crijns Society is een feit!

Op feestelijke wijze hebben Eenbes basisschool de Crijnsschool en Kids Society Erica op donderdag 31 oktober jl., in het bijzijn van wethouder van onderwijs Hetty Tindemans, hun samenwerking ingeleid. ‘Kindcentrum Crijns Society’ is daarmee een feit.

Hoogste punt van Het Mooiste Blauw bereikt

Wanneer je vanaf de Opwettenseweg je blik liet vallen op het bouwterrein van Nuenen-West, was het al goed te zien. Het hoogste punt is bereikt van basisschool Het Mooiste Blauw in aanbouw. En een dag later alweer een volgende fase: de platen lagen op het dak en die waren heel toepasselijk… ja juist, blauw. In de bouw is het dan tijd voor pannenbier. Een moment om met alle kinderen van de school te gaan vieren.

Karter Tommie van der Struijs voltooit missie: vijfde titel in één seizoen

Hij won dit seizoen al de Winter Cup, het Nederlands Kampioenschap, de rookietitel in het BMC-kampioenschap en het BNL-kampioenschap. Afgelopen weekeinde kwam daar de eindzege in de Dutch Rotax Max Challenge bij. Karter Tommie van der Struijs had in een regenachtig Genk daarvoor genoeg aan de tweede plaats in het dagklassement van de Micromax-klasse. De tienjarige Nuenenaar was maar wat trots op zijn prestatie.