Secretariaat voor Sinterklaaspost weer geopend

Nu al een brief schrijven aan Sinterklaas, dat kan. Zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland, dit jaar in Apeldoorn.
                  
05-11-2019, 12:46
Veel kinderen willen echter nu al hun tekeningen, verlanglijstjes en andere spannende verhalen kwijt aan Sinterklaas. Dit kan vanaf nu, want het secretariaat van Sinterklaas is weer geopend. Jaarlijks ontvangt dit secretariaat enkele duizenden brieven, met verlanglijstjes en tekeningen, van kinderen. Het postadres van Sinterklaas is: Sinterklaashof Postbus 368 5670 AJ Nuenen Alle schrijvers krijgen een persoonlijk bericht terug van Sinterklaas op zijn eigen briefpapier. Tientallen schrijfpieten helpen de Sint daarbij. Wel moet de afzender duidelijk leesbaar zijn en moet er een postzegel (waarde 1) voor antwoord worden bijgesloten. Schrijf op tijd, want brieven die na 1 december worden gepost, lopen de kans niet meer beantwoord te worden, omdat deze dan niet meer vóór 5 december door PostNL op het retouradres van de kinderen bezorgd kunnen worden. Zie ook www.sinterklaashof.nl.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Kindcentrum Crijns Society is een feit!

Op feestelijke wijze hebben Eenbes basisschool de Crijnsschool en Kids Society Erica op donderdag 31 oktober jl., in het bijzijn van wethouder van onderwijs Hetty Tindemans, hun samenwerking ingeleid. ‘Kindcentrum Crijns Society’ is daarmee een feit.

Hoogste punt van Het Mooiste Blauw bereikt

Wanneer je vanaf de Opwettenseweg je blik liet vallen op het bouwterrein van Nuenen-West, was het al goed te zien. Het hoogste punt is bereikt van basisschool Het Mooiste Blauw in aanbouw. En een dag later alweer een volgende fase: de platen lagen op het dak en die waren heel toepasselijk… ja juist, blauw. In de bouw is het dan tijd voor pannenbier. Een moment om met alle kinderen van de school te gaan vieren.

Karter Tommie van der Struijs voltooit missie: vijfde titel in één seizoen

Hij won dit seizoen al de Winter Cup, het Nederlands Kampioenschap, de rookietitel in het BMC-kampioenschap en het BNL-kampioenschap. Afgelopen weekeinde kwam daar de eindzege in de Dutch Rotax Max Challenge bij. Karter Tommie van der Struijs had in een regenachtig Genk daarvoor genoeg aan de tweede plaats in het dagklassement van de Micromax-klasse. De tienjarige Nuenenaar was maar wat trots op zijn prestatie.

Juanita is blij dat ze weer kan werken: Bij Het Goed heeft ze werk dat haar past

Kunnen werken is belangrijk, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er is een hele groep mensen die geen werk vindt of kan houden, omdat ze een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In Nuenen helpt sociaal werkbedrijf WSD deze groep bij het vinden van werk. Eenmaal aan het werk, ondersteunt WSD hen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. In deze serie portretteren we collega’s die hun plekje gevonden hebben.

MORE LIFE - voor een betere wereld

Eén van onze nieuwe vrienden in Ghana is Juma. Hij verkoopt prachtige, leren tassen op het strand van Greater Accra, naast het resort waar wij vlak voor onze terugreis logeren. Juma is een wijze, al wat oudere rastaman. Hij spreekt een leuk soort Engels en houdt contact met ons via de app, tot wij elkaar weer ontmoeten…

Vogelshow Nuenen druk bezocht

Het afgelopen weekeinde werden in Nuenen de 49ste agglomeratiekampioenschappen gehouden. Dit jaarlijks evenement werd, ondanks het matige weer, druk bezocht en met bijna 500 vogels was het weer een van de grootste tentoonstellingen in de regio.