VVN Nuenen informeert: Blauwe zone: tot 2½ uur parkeren

We hebben nu een parkeerschijfzone in Nuenen. Wat zijn de regels? In de parkeerschijfzone mag je alleen parkeren langs de blauwe streep. Op andere plaatsen in dit gebied dus niet. Bij het parkeren altijd de parkeerschijf duidelijk zichtbaar achter de voorruit leggen. Je mag geen automaatjes gebruiken die de parkeerschijf regelmatig bijzetten.
                  
15-10-2019, 08:57
Je moet de parkeerschijf in Nuenen gebruiken tussen acht uur en zeven uur ‘s avonds, op vrijdag tot negen uur ’s avonds. Buiten die tijden en op zondag is het vrij parkeren. In andere plaatsen kunnen de tijden anders zijn, ze worden altijd op de borden aangegeven. Onbekend Wat veel mensen niet weten, is dat je de tijd op de parkeerschijf instelt op het eerstvolgende halve of hele uur. De twee uur parkeertijd gaat in op die ingestelde tijd. Dus, leg je de parkeerschijf om vijf over half negen achter je voorruit, dan mag je hem instellen op negen uur. Je kunt dus bijna een half uur langer parkeren dan de aangegeven twee uur. Vragen of opmerkingen? Mail dan naar vvn.nuenen@onsnet.nu of kijk op de website uenen-ca.vvn.nl.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Zeventig werken van de schilder Ad Snijders

Ad Snijders is geboren in Eindhoven op 12 mei 1929 en overleden op 25 februari 2010. Hij was een veelzijdig, creatief persoon. Kunstschilder, tekenaar, collagist en beeldhouwer, hij was het allemaal. Na zijn dood waren nog veel van zijn werken achtergebleven in zijn atelier.

Weer of geen weer: KunsT met een grote T opnieuw een succes

Afgelopen weekend vond KunsT met een grote T plaats. Overal in het Nuenense centrum wapperden de vrolijke KunsT met een grote T-vlaggen. Diverse woningen waren gedurende twee dagen geopend voor exposities van kunstenaars in huis en tuin.

Kledinginzameling Sam’s Kledingactie

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie, welke in Nuenen op 5 oktober jl. is gehouden, heeft bijna 2000 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. Sam’s Kledingactie is hier heel erg blij mee en wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen, hartelijk danken.

Goossens Woonwinkel opent vernieuwde zaak op grootse wijze

Ruim voor tien uur staat er al een flinke rij mensen te wachten op wat komen gaat. Binnen zien we wethouder Hetty Tindemans, die straks het lint zal doorknippen. Glazen met heerlijke cocktails staan klaar om uitgedeeld te worden. Nog even en dan gaan de deuren open. Het is 5 oktober en de officiële opening van de vernieuwde Goossens woonwinkel staat op het punt van beginnen.