10-10-2019, 15:07

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

Zeventig werken van de schilder Ad Snijders

Ad Snijders is geboren in Eindhoven op 12 mei 1929 en overleden op 25 februari 2010. Hij was een veelzijdig, creatief persoon. Kunstschilder, tekenaar, collagist en beeldhouwer, hij was het allemaal. Na zijn dood waren nog veel van zijn werken achtergebleven in zijn atelier.

Weer of geen weer: KunsT met een grote T opnieuw een succes

Afgelopen weekend vond KunsT met een grote T plaats. Overal in het Nuenense centrum wapperden de vrolijke KunsT met een grote T-vlaggen. Diverse woningen waren gedurende twee dagen geopend voor exposities van kunstenaars in huis en tuin.

Kledinginzameling Sam’s Kledingactie

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie, welke in Nuenen op 5 oktober jl. is gehouden, heeft bijna 2000 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. Sam’s Kledingactie is hier heel erg blij mee en wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen, hartelijk danken.

Goossens Woonwinkel opent vernieuwde zaak op grootse wijze

Ruim voor tien uur staat er al een flinke rij mensen te wachten op wat komen gaat. Binnen zien we wethouder Hetty Tindemans, die straks het lint zal doorknippen. Glazen met heerlijke cocktails staan klaar om uitgedeeld te worden. Nog even en dan gaan de deuren open. Het is 5 oktober en de officiële opening van de vernieuwde Goossens woonwinkel staat op het punt van beginnen.

Dankzij vrijwilligers een heel seizoen een prachtig Oog van Nuenen

Deze hele zomer hebben wij op het Oog weer kunnen genieten van prachtige geraniums in de bloembakken van het Oog. Dit kunnen we realiseren door jaarlijks van alle bewoners een vrijwillige bijdrage te vragen, om zo te zorgen dat het Oog fleurig, gezellig en leefbaar is.