De nieuwste editie van De Nuenense Krant online

                  
08-10-2019, 17:52
Lees de editie van deze week bij kop Edities.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Zeventig werken van de schilder Ad Snijders

Ad Snijders is geboren in Eindhoven op 12 mei 1929 en overleden op 25 februari 2010. Hij was een veelzijdig, creatief persoon. Kunstschilder, tekenaar, collagist en beeldhouwer, hij was het allemaal. Na zijn dood waren nog veel van zijn werken achtergebleven in zijn atelier.

Weer of geen weer: KunsT met een grote T opnieuw een succes

Afgelopen weekend vond KunsT met een grote T plaats. Overal in het Nuenense centrum wapperden de vrolijke KunsT met een grote T-vlaggen. Diverse woningen waren gedurende twee dagen geopend voor exposities van kunstenaars in huis en tuin.

Kledinginzameling Sam’s Kledingactie

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie, welke in Nuenen op 5 oktober jl. is gehouden, heeft bijna 2000 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. Sam’s Kledingactie is hier heel erg blij mee en wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen, hartelijk danken.

Goossens Woonwinkel opent vernieuwde zaak op grootse wijze

Ruim voor tien uur staat er al een flinke rij mensen te wachten op wat komen gaat. Binnen zien we wethouder Hetty Tindemans, die straks het lint zal doorknippen. Glazen met heerlijke cocktails staan klaar om uitgedeeld te worden. Nog even en dan gaan de deuren open. Het is 5 oktober en de officiële opening van de vernieuwde Goossens woonwinkel staat op het punt van beginnen.

Dankzij vrijwilligers een heel seizoen een prachtig Oog van Nuenen

Deze hele zomer hebben wij op het Oog weer kunnen genieten van prachtige geraniums in de bloembakken van het Oog. Dit kunnen we realiseren door jaarlijks van alle bewoners een vrijwillige bijdrage te vragen, om zo te zorgen dat het Oog fleurig, gezellig en leefbaar is.

Eerste fase onderhoud windmolen De Roosdonck

Diverse minigravers en kranen takelen, graven en brengen zand aan op de molenbelt van windmolen De Roosdonck. Dat was het beeld de laatste week van de eerste fase van onderhoud. Met dank aan de Stichting Vrienden van de Roosdonck is dit onderhoud gerealiseerd en zien molen en directe omgeving er goed uit. Nieuw dakleer op de in- en uitvaart van de molen, twee nieuwe scheidingswanden en vele kubieke meters zand voor de molenbelt.