Kledinginzameling Sam’s Kledingactie

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie, welke in Nuenen op 5 oktober jl. is gehouden, heeft bijna 2000 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood. Sam’s Kledingactie is hier heel erg blij mee en wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen, hartelijk danken.
                  
08-10-2019, 14:27
Met de opgehaalde kilo’s kan Cordaid Mensen in Nood dit jaar onder andere extra hulp bieden aan de bevolking van Jemen, een land dat al jaren in de diepste ellende verkeert. Het zijn daar vooral de meest kwetsbare mensen die deze hulp hard nodig hebben. Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie, of over de gesteunde projecten, kijk op www.samskledingactie.nl. Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet en we hopen voor de volgende inzamelingsactie weer op u te kunnen rekenen. Met vriendelijke groet, Team Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood

Foto: ’s: Petra van Laarhoven/De Nuenense Krant

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Goossens Woonwinkel opent vernieuwde zaak op grootse wijze

Ruim voor tien uur staat er al een flinke rij mensen te wachten op wat komen gaat. Binnen zien we wethouder Hetty Tindemans, die straks het lint zal doorknippen. Glazen met heerlijke cocktails staan klaar om uitgedeeld te worden. Nog even en dan gaan de deuren open. Het is 5 oktober en de officiële opening van de vernieuwde Goossens woonwinkel staat op het punt van beginnen.

Dankzij vrijwilligers een heel seizoen een prachtig Oog van Nuenen

Deze hele zomer hebben wij op het Oog weer kunnen genieten van prachtige geraniums in de bloembakken van het Oog. Dit kunnen we realiseren door jaarlijks van alle bewoners een vrijwillige bijdrage te vragen, om zo te zorgen dat het Oog fleurig, gezellig en leefbaar is.

Eerste fase onderhoud windmolen De Roosdonck

Diverse minigravers en kranen takelen, graven en brengen zand aan op de molenbelt van windmolen De Roosdonck. Dat was het beeld de laatste week van de eerste fase van onderhoud. Met dank aan de Stichting Vrienden van de Roosdonck is dit onderhoud gerealiseerd en zien molen en directe omgeving er goed uit. Nieuw dakleer op de in- en uitvaart van de molen, twee nieuwe scheidingswanden en vele kubieke meters zand voor de molenbelt.

40-jarig bestaan Wereldwinkel Nuenen

Afgelopen jaar was er feest bij Wereldwinkel Nuenen, met iedere maand een actie in het kader van het 40-jarig bestaan. ‘Reden voor feest was er ook, omdat het zo goed gaat hier in Nuenen, terwijl veel winkels om ons heen moeten sluiten’, zegt Hennie Leijsten, voorzitter van Wereldwinkel Nuenen. ‘Vanuit de landelijke vereniging van wereldwinkels is men dan ook druk bezig nieuwe formules te creëren om het bestaan van de wereldwinkel te continueren.’

Nieuwe mogelijkheden voor jeugd bij basketbalvereniging Achilles’71

Afgelopen zomer is de Nuenense basketbalvereniging Achilles’71 gestart met een jaarlijks clinic initiatief op basisscholen, om de jeugd enthousiast te maken voor basketbal. Als gevolg van dit initiatief en de inzet van vele vrijwilligers, heeft Achilles’71, sinds lange tijd, dit seizoen kunnen starten met een jeugdlijn, in de vorm van een nieuw team van jongens en meisjes onder de 12 jaar oud.

Reis mee!

Wat een vreemde ochtend. Op kindcentrum de Nieuwe Linde waren afgelopen woensdag geen leerkrachten te bekennen. Alleen de directrice was op school.