Goossens Woonwinkel opent vernieuwde zaak op grootse wijze

Ruim voor tien uur staat er al een flinke rij mensen te wachten op wat komen gaat. Binnen zien we wethouder Hetty Tindemans, die straks het lint zal doorknippen. Glazen met heerlijke cocktails staan klaar om uitgedeeld te worden. Nog even en dan gaan de deuren open. Het is 5 oktober en de officiële opening van de vernieuwde Goossens woonwinkel staat op het punt van beginnen.
                  
08-10-2019, 14:22
Zeker, men is nieuwsgierig naar hoe het geworden is, maar voor de eerste 200 klanten is er ook een interieurcheque van 50 euro. Voor een van hen ligt er zelfs een cheque klaar van 2500 euro. Dan wil je best even een tijdje in de rij staan. Het juiste moment Buitenhof tuinmeubelen heeft jarenlang bij Goossens Woonwinkel ‘ingewoond’. Op het moment dat zij vertrokken naar Ekkersrijt, kwam er een mooie, grote ruimte vrij die vele mogelijkheden bood. Daar zijn Bart en Maayke mee aan de slag gegaan. Bart en Maayke zijn de derde generatie Goossens, een echt familiebedrijf dus waar Nuenen heel trots op is, aldus de woorden van de wethouder alvorens zij het lint doorknipte. Maar niet alleen van binnen veranderde van alles. Ook de buitenkant werd rigoureus aangepakt. Dat proces heeft u, via fotoreportages in onze krant, kunnen volgen. Bart en Maayke Goossens Maayke en Bart vertellen vol trots over de woonwinkel. ‘Ons familiebedrijf bestaat alweer 65 jaar en we hebben inmiddels 18 winkels door heel Nederland. Binnenkort openen we een zaak in Groningen. Dertig jaar geleden begon mijn vader met deze winkel. Nu hebben we een prachtig vernieuwd pand, een fantastisch assortiment en interessante nieuwe snufjes’, aldus Bart. Die nieuwe snufjes zijn absoluut van toegevoegde waarde. Heb je mooie meubels gevonden, maar vraag je je af of die wel staan en passen in de ruimte die je voor ogen had, dan kan daar nu een 3D-tekening van worden gemaakt. Het geheel is zo direct heel visueel gemaakt. Een ander snufje is de slaapscan. Zo kun je op zoek gaan naar het matras dat echt bij jouw lijf past. Maayke: ‘We hebben nu 14.500 m² tot onze beschikking. Een ruimte die veel meer mogelijk maakte.’ En ze neemt ons mee naar een ander deel in het pand. Ze wil ons graag iets laten zien. Lees deze week het verslag van onze verslaggever Gemma Eerdmans, met foto's door onze fotograaf Adrie van der Heijden in De Nuenense Krant.

Foto: 1: Wethouder Hetty Tindemans knipt het lint door, omhoog gehouden door Bart en Maayke Goossens.

Advertentie


Reacties


Advertentie


Meer nieuws


Dankzij vrijwilligers een heel seizoen een prachtig Oog van Nuenen

Deze hele zomer hebben wij op het Oog weer kunnen genieten van prachtige geraniums in de bloembakken van het Oog. Dit kunnen we realiseren door jaarlijks van alle bewoners een vrijwillige bijdrage te vragen, om zo te zorgen dat het Oog fleurig, gezellig en leefbaar is.

Eerste fase onderhoud windmolen De Roosdonck

Diverse minigravers en kranen takelen, graven en brengen zand aan op de molenbelt van windmolen De Roosdonck. Dat was het beeld de laatste week van de eerste fase van onderhoud. Met dank aan de Stichting Vrienden van de Roosdonck is dit onderhoud gerealiseerd en zien molen en directe omgeving er goed uit. Nieuw dakleer op de in- en uitvaart van de molen, twee nieuwe scheidingswanden en vele kubieke meters zand voor de molenbelt.

40-jarig bestaan Wereldwinkel Nuenen

Afgelopen jaar was er feest bij Wereldwinkel Nuenen, met iedere maand een actie in het kader van het 40-jarig bestaan. ‘Reden voor feest was er ook, omdat het zo goed gaat hier in Nuenen, terwijl veel winkels om ons heen moeten sluiten’, zegt Hennie Leijsten, voorzitter van Wereldwinkel Nuenen. ‘Vanuit de landelijke vereniging van wereldwinkels is men dan ook druk bezig nieuwe formules te creëren om het bestaan van de wereldwinkel te continueren.’

Nieuwe mogelijkheden voor jeugd bij basketbalvereniging Achilles’71

Afgelopen zomer is de Nuenense basketbalvereniging Achilles’71 gestart met een jaarlijks clinic initiatief op basisscholen, om de jeugd enthousiast te maken voor basketbal. Als gevolg van dit initiatief en de inzet van vele vrijwilligers, heeft Achilles’71, sinds lange tijd, dit seizoen kunnen starten met een jeugdlijn, in de vorm van een nieuw team van jongens en meisjes onder de 12 jaar oud.

Reis mee!

Wat een vreemde ochtend. Op kindcentrum de Nieuwe Linde waren afgelopen woensdag geen leerkrachten te bekennen. Alleen de directrice was op school.